Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Spišské divadlo zaznamenalo nárast tržieb aj návštevnosti

Napísal Róbert Bosák, 05.09.2023

Po letných prázdninách sa pomaly rozbieha ďalšia divadelná sezóna. V tej predošlej sa darilo viacerým slovenským divadlám. Plusové čísla zaznamenalo aj Spišské divadlo so sídlom v Spišskej Novej Vsi.

 

32. divadelná sezóna v Spišskom divadle patrila medzi najlepšie za posledné roky. Divadlo zaznamenalo medzisezónny rast vo viacerých ukazovateľoch. V porovnaní s 31. sezónou sa zvýšil počet predstavení aj počet návštevníkov, ktorí sa ich zúčastnili. S tým vzrástli aj tržby z predaja vstupeniek.

Zdroj: www.spisskedivadlo.sk

 

Divadlo navštívilo vyše 37 000 ľudí

 

Od septembra 2022 do júna 2023 sa v Spišskom divadle odohralo 189 inscenácií vrátane 7 premiér. Jednotlivé inscenácie si v priebehu 10 mesiacov pozrelo viac ako 37 000 divákov. V porovnaní s predchádzajúcou divadelnou sezónou bol počet návštevníkov vyšší o 16 700 ľudí. K nárastu prispeli diváci zo Spiša, z jeho okolia, z celého východného Slovenska aj zo Žilinského, Trenčianskeho či Trnavského kraja.

 

Tržby sa zvýšili o viac ako polovicu

 

Nárast návštevnosti viedol k zvýšeniu tržieb z predaja vstupného o viac ako polovicu. Spišské divadlo predalo v priebehu 10-mesačnej sezóny vstupenky v celkovej hodnote skoro 240 000 €. Príjem z ich predaja sa v medzisezónnom porovnaní zvýšil o necelých 160 000 €. Viac ako 20 600 vstupeniek bolo predaných na predstavenia pre dospelých. Vyše 16 400 vstupeniek si zakúpili návštevníci predstavení pre deti.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.spisskedivadlosk, TASR – teraz.sk

Zdroj foto: www.spisskedivadlo.sk