Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Slávny Scotland Yard píše závet. Prichádza Ten Broadway.

Napísal Róbert Bosák, 27.02.2016

Vplyv ázijských developerských skupín v Európe je čoraz väčší. Aktuálne to potvrdzuje ďalší projekt z Londýna, ktorý vzbudil pozornosť celého sveta. A nielen preto, že medzi investormi sú magnáti z arabského regiónu.

 

O britskej metropole je dlho známe, že patrí k najzaujímavejším lokalitám na zhodnocovanie investičného kapitálu. Vedia to aj developerské skupiny zo zahraničia, ktoré sem prichádzajú za účelom expanzie svojej činnosti na jeden z najsilnejších realitných trhov. Snáď najlepším príkladom je projekt spoločnosti Abu Dhabi Financial Group, ktorá chce začať s výstavbou multifunkčného komplexu. Na tom by nebolo nič jedinečné, pokiaľ by ako obeť plánovaného projektu nepadol slávny Scotland Yard

 

S novým projektom prichádza arabský investor

 

Sláva Scotland Yardu bola v posledných desaťročiach spájaná so sídlom londýnskej polície v štvrti Westminster. Svoje miesto si získal aj v niekoľkých filmoch a knihách, čo potvrdilo jeho veľké renomé. Napriek tomu sa však lukratívny pozemok s výmerou necelých 7000m2 dostal do rúk arabskej developerskej skupiny, ktorá na ňom plánuje postaviť komplex bytov a komerčných priestorov tvoriacich projekt Ten Broadway.  

Zdroj: www.telegraph.co.uk

 

Mesto vydalo prvé povolenia

 

Pozemok Scotland Yardu je predaný už od roku 2014, takže investori sa celkom pochopiteľne dožadovali povolenia na búranie a následné spustenie výstavby. Mesto sa nakoniec odhodlalo k vydaniu povolenia a zahraničný investor môže začať s realizáciou svojho veľkého plánu, čo prinesie komplex bytov, kancelárií a niekoľkých obchodných priestorov situovaných priamo v jednej z najžiadanejších londýnskych štvrtí.

Zdroj: www.thenational.ae

 

Fakty o projekte Ten Broadway :

 

–        kúpa pozemku vyšla investora na 459 mil.€

–        cieľom výstavby je vznik 6 výškových veží

–        v budovách vznikne až 268 luxusných bytov

–        predbežný plán ráta s kolaudáciou v roku 2021

Zdroj: www.thenational.ae

 

Londýn nie je jedinou európskou lokalitou, kde sa točia miliardy ázijských developerov. Tí investujú po celom kontinente a vďaka ich kapitálu vznikli projekty v rekreačných strediskách Balkánu alebo Španielska. Núdza o ich rastúci vplyv nie je ani v Nemecku, ktoré patrí takisto k obľúbeným štátom s dobrými podmienkami na podnikanie. Aj európski investori sú aktívni mimo domáceho prostredia a ich pôsobnosť siaha aj do Ázie od Dubaja po Tokio, čo pomáha rozmanitosti svetovej architektúry a prináša užšiu spoluprácu na globálnom poli.

 

Text : Róbert Bosák

Zdroje : buro247.me, buildington.co.uk

Foto : telegraph.co.uk, thenational.ae