Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Skrášlite exteriér pomocou štýlových kvetináčov

Napísal Róbert Bosák, 17.04.2015

Nie je to len interiér, na ktorého vzhľade a zariadení by sme si mali dať záležať. Rovnako dôležitú úlohu zohráva aj exteriér, ktorý si tiež zaslúži našu plnú pozornosť. Vedeli ste, že aj zopár štýlových kvetináčov nám dokáže vytvoriť elegantné prostredie?   


Mnohí majitelia domácností míňajú vysoké čiastky v nádeji, že za veľa peňazí si dokážu kúpiť tie najkrajšie doplnky. Nakoľko je na trhu nespočetne veľký výber rôznych produktov a klienti majú takmer neobmedzené možnosti, toto pravidlo dávno nie je aktuálne. Vo väčšine prípadov už nie je ani meradlom kvalitatívnej úrovne, takže k peknému zariadeniu exteriérov si vystačíte aj so skromnejším rozpočtom. Práve to dokážu kvetináče, ktoré nestoja veľa a pri spojení nápadu, vkusu a kreativity spravia Váš priestor jedinečným v celom okolí.

Zdroj: www.bandeli.cz


Bohatý výber pre každého


Pokiaľ hľadáte niekoľko štýlových doplnkov do exteriéru v podobe kvetináčov, vybrať si môžete z bohatej ponuky mnohých predajcov. V predaji sa nachádzajú rôzne modely, ktoré vynikajú tvarom, prevedením, materiálom alebo kombináciou s ďalšími doplnkami, čím ponúkajú istú multifunkčnosť. Sympatie ku konkrétnym modelom sú individuálne, no faktory zohľadňujúce presný výber spájajú väčšinu zákazníkov.


Pri výbere zohľadnite viacero faktorov :


–        miesto a polohu umiestnenia

–        súlad s ďalšími dekoráciami

–        druh osadeného rastlinstva

–        vzhľad okolitého prostredia

–        typológiu farby, tvaru a materiálu

Zdroj: www.bandeli.cz


Možnosťou sú kvetináče na mieru


Vyššie sme spomínali, že dnešný trh ponúka takmer neobmedzené možnosti pre akékoľvek skupiny zákazníkov. Avšak stále sa môžu nájsť náročnejší spotrebitelia, ktorí si nedokážu vybrať ani z pestrej ponuky a potrebovali by niečo unikátne, vyrobené podľa ich vlastných požiadaviek. Práve na tento účel slúžia firmy, ktorých špecializáciou je výroba kvetináčov na mieru, vďaka čomu dokážu poskytnúť zákazníkom viac ako len štandard. Klienti im povedia niečo o svojej konkrétnej predstave a pracovníci danej firmy im následne zhotovia produkt presne podľa požiadaviek.

Zdroj: www.flora-design.cz


Zaujímavé príklady exkluzívnych kvetináčov :


V štýle dámskej topánky

Zdroj: www.flora-design.cz


Podsvietené

Zdroj: www.wellnesslife.cz


Dvojramenné

Zdroj: www.wellnesslife.cz


Multifunkčné  

Zdroj: www.decoform.cz


Luxusné

Zdroj: www.wellnessinteriery.cz


Tí, ktorí sa verne pridŕžajú motta „v jednoduchosti je krása,“ budú určite súhlasiť, že nechať vyniknúť exteriér dokážeme aj pomocou niekoľkých kvetináčov. Stačí si vybrať nejaký z exkluzívnych modelov, pomocou ktorých môžeme ozdobiť voľnú plochu a pri ich správnom umiestnení a kombinovaní s ostatnými doplnkami dokážeme spraviť elegantným aj na pohľad nezaujímavý priestor. Takéto dizajnérske riešenie je úplne jednoduché, nevyžaduje vysoké náklady na kúpu a dokáže Vám ponúknuť dostatok možností na prejavenie individuálneho vkusu.  


Text : Róbert Bosák

Foto : bandeli.cz, flora-design.cz, wellnesslife.cz, decoform.cz, wellnessinteriery.cz