Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Šikovné tipy pre skrášlenie zimného interiéru

Napísal Róbert Bosák, 12.12.2015

Zimná výzdoba príbytku sa nespája len s vianočnými sviatkami. Možností ako skrášliť interiér touto tématikou je viacero a každá z nich môže rozžiariť bývanie na celú zimnú sezónu.

Zdroj: www.magnet-3pagen.sk


Zimné obdobie síce má svoje čaro, no niekedy nám dá poriadne zabrať. Dlhé tmavé večery obohatené mrazom a silným vetrom nás nútia tráviť veľkú časť dňa v interiéri, v ktorom sa skrývame pred nepríjemným počasím. Práve zariadenie jednotlivých izieb nám môže pomôcť, aby sme sa cítili dobre aj počas najkratších a najchladnejších dní. Stačí nájsť správne spôsoby ako dané miestnosti skrášliť a vytvoriť z nich útulné hniezdočko. Skúste to s niektorými tipmi od nás a zima sa hneď stane príjemnejšia.

Zdroj: www.preradost.eu

 

Jemné farby vyžarujú pokoj

 

Výrazné farby, ktoré už z diaľky kričia svojimi vášnivými vibráciami, sa do zimného obdobia veľmi nehodia. Zabudnime na extravagantné kombinácie červenej, žltej alebo oranžovej, tie patria letu a horúcim slnečným dňom. V zime nechajme vyniknúť jemné odtiene, ktoré nás povzbudia a budú na nás pôsobiť pokojným dojmom.

 

–        fialové posteľné prádlo pôsobí nežne a hebko, čo nás vtiahne pod teplú perinu

–        zlaté a strieborné dekorácie nám spríjemnia náladu aj počas tmavých večerov

–        biela je typickou farbou najchladnejšieho obdobia, takže doma nesmie chýbať

Zdroj: www.laimpressione.sk

 

Typické dekorácie vytvoria atmosféru

 

Pri každom dekorovaní interiéru hľadáme tradičné motívy, ktoré by dané obdobie najlepšie vystihli. Pre zimu sú typické rôzne postavičky, hviezdy, stromčeky alebo snehové vločky, ktoré nám príjemne spestria túto časť roka. Pri správnej kombinácií s ostatným zariadením ich môžeme využívať vo veľkom, aspoň prinesú tichému a tmavému interiéru život.

 

–        ikebany zo živých vetvičiek využívali už naše babičky a ich krásu oceníme aj dnes

–        svetlo sviečok patrí ku každej zime a počas dlhých večerov prinesie domovu žiaru

–        steny nad vchodovými dverami nezabudnime ozdobiť vencom alebo zvončekom

–        usmievaví snehuliaci alebo zamilovaní anjeli dokážu dotvárať hravú atmosféru

Zdroj: www.living.cz

 

Po jesení zmena textílií

 

Ak ste si v lete a jeseni potrpeli na textílie z tenkých materiálov, v zime svoju výbavu zmeňte. Týka sa to viacerých druhov textílií používaných v našich domácnostiach, ktoré by mali byť najmä príjemné na dotyk a v istých prípadoch poskytovať aj viac tepla.

 

–        obliečky zo saténu sú vhodné do každej spálne a ich vlastnosti sú na zimu stvorené

–        bavlna je jeden z najjemnejších materiálov a navyše dokáže vytvárať aj pocit tepla

–        pri záclonách a závesoch je alternatív viac, no vždy by malo ísť o prírodné materiály

Zdroj: www.living.cz

 

Inšpirácie, s ktorými dokážete dať svojmu príbytku nový nádych nielen počas zimy, sú na každom kroku. Niektoré z nich oslovili aj nás, takže sa s nimi chceme podeliť a ukázať vám možnosti ako si zveľadiť ktorúkoľvek časť interiéru. Aktuálna zimná sezóna je na začiatku, takže zatiaľ ste nič nezmeškali a so skrášľovaním bývania môžete kedykoľvek začať.   

 

Text : Róbert Bosák

Foto : magnet-3pagen.sk, preradost.eu, laimpressione.sk, living.cz