Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Šikovné tipy na veľkonočnú výzdobu interiérov

Napísal Róbert Bosák, 30.03.2018

Včera sme si predstavili 5 rýchlych a jednoduchých inšpirácií na veľkonočnú výzdobu exteriéru. Dnes si tému sviatočného zdobenia domácností doplníme o šikovné nápady, ktorými môžeme zmeniť svoj interiér nielen v štýle Veľkej noci, ale aj jarnej atmosféry.


Domáci veľkonočný stromček – Nie každý má možnosť ozdobiť si veľkonočný stromček v záhrade. Obyvatelia bytov si však môžu naaranžovať jeho miniatúrnu imitáciu, stačí im na to pár prútikov ozdobených kraslicami a inými dekoráciami, ktoré sa spoja a vložia do vázy.

Zdroj: www.yespleasetheblog.co 


Netradičné dekoratívne prvky – Pri zdobení týchto mini stromčekov nemusíte vsádzať len na osvedčené kraslice. Kreativite sa medze nekladú, takže ako alternatívu alebo netradičný doplnok môžete použiť napríklad vlastnoručne vyrobené atrapy zmrzlinových kornútkov, do ktorých si naukladáte vajíčka.

Zdroj: www.youtube.com


Veľkonočný veniec aj v interiéri – Veľkonočné venčeky ozdobené vajíčkami, mašličkami a inými doplnkami sa nevešajú len na vstupné dvere domov a bytov. Ako tradičná dekorácia sa dajú využiť aj v domácnostiach, napríklad zavesením na stenu alebo položením na stôl.

Zdroj: www.kreativita.info


Kreatívna minikalvária – Veriaci ľudia určite ocenia dekorácie s náboženskou tematikou. Obľúbené sú napríklad minikalvárie s krížom a božím hrobom, ktoré sa dajú buď kúpiť, aj keď tento rok to už zrejme nestihnete, alebo vyrobiť vlastné podľa svojich predstáv.

Zdroj: www.samginakids.com


Veľký piatok sa už síce považuje za začiatok sviatkov, no na prípravu výzdoby je stále dosť času. Veselá sviatočná atmosféra totiž vypukne až v nedeľu, dokedy určite stihnete pripraviť pár jednoduchých dekorácií a možno sa necháte inšpirovať aj niektorým z našich tipov.   

 

Text: Róbert Bosák

Foto: www.newgirlontheblog.me, www.yespleasetheblog.co, www.youtube.com, www.kreativita.info, www.samginakids.com