Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Ružomberok bude mať novú mestskú plaváreň

Napísal Róbert Bosák, 04.10.2022

Na Liptove sa schyľuje k výstavbe ďalšieho projektu pre športovcov. Výsledkom jeho realizácie bude nová mestská plaváreň v Ružomberku. Hotová by mala byť do konca budúceho roka.

 

Výstavba novej mestskej plavárne odštartuje už o niekoľko dní. Zhotoviteľ diela, ktorý získal zákazku na základe verejného obstarávania, sa po nedávnom podpise zmluvy s predstaviteľmi mesta Ružomberok aktuálne pripravuje na začiatok realizácie. Prvé stavebné práce prebehnú v októbri, celá výstavba potrvá zhruba 14-15 mesiacov.

Stará plaváreň v Ružomberku, Zdroj: visit.ruzomberok.sk

 

Bazén, wellness a zázemie pre plavcov

 

Projekt novej mestskej plavárne prinesie plavcom moderné športovisko, v ktorom budú môcť využívať bazén so 6 plaveckými dráhami. Okrem bazéna budú mať k dispozícii aj wellness centrum. Súčasťou komplexu bude aj potápačská veža. Chýbať nebude komfortne vybavené zázemie pre plavecký klub.

 

Náklady na výstavbu prekročia 7 mil. €

 

Väčší bazén, wellness centrum a komfortné zázemie pre plavecký klub si vyžiada investíciu vo výške niekoľkých miliónov eur. Cena celej realizácie sa vyšplhá na 7 151 562 € bez DPH. Necelých 6 mil. € bude financovaných z bankového úveru, čiastkou 1,2 mil. € prispel formou dotácie rezort školstva.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: TASR – tasr.sk

Zdroj foto: visit.ruzomberok.sk