Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Romantické bývanie na vidiecky štýl

Napísal Róbert Bosák, 22.07.2015

Možností ako si zariadiť bývanie je nespočetne veľa a mnohé z nich ponúkajú skvelú šancu dopracovať sa k príjemnému romantickému bývaniu. Dobrým spôsobom ako si doma užiť romantiku je aj domácnosť zariadená vo vidieckom štýle.


Zariaďovanie interiéru patrí k najkrajším činnostiam, ktoré súvisia s bývaním. Mnoho ľudí sa pri ňom dokáže maximálne pohrať s kreativitou a spraviť si zo svojho príbytku útulný domov ponúkajúci komfort a harmonickú atmosféru. Každý z nás má vlastný vkus, podľa ktorého cíti sympatie k istému štýlu bývania a jedným z najobľúbenejších je práve ten vidiecky, ktorý vie spojiť romantiku a eleganciu s praktickou stránkou. 

 

Pre milovníkov romantiky  

 

Základom vidieckeho štýlu je ponúknuť obyvateľom romantický nádych, vďaka ktorému sa budú môcť cítiť doma uvoľnene. To sa darí vďaka rôznym prvkom, ktoré tento špeciálny štýl dokážu najlepšie vystihnúť. Jedná sa o viacero dizajnových kombinácií, ktoré spájajú to najkrajšie z mnohých štýlov a dokážu tak spoločne vytvoriť zaujímavý charakter starajúci sa o príjemnú atmosféru v príbytku.

Zdroj: www.nazorobcana.cz


Hlavné prvky vidieckej romantiky v interiéri :

 

Využitie typických materiálov – Ak sa ocitneme v príbytku zariadenom podľa vidieckeho štýlu, s najväčšou pravdepodobnosťou budeme môcť obdivovať zaujímavú súhru dreva s ostatnými materiálmi. Drevo sa v týchto príbytkoch stalo hneď dominantným materiálom, ktorý sa nachádza v každej miestnosti. Prevládajúcim prvkom sú aj rôzne textílie, ktorých úlohou je dekorovať interiér a vyzdvihnúť v ňom hravosť a jemnosť. 

Zdroj: www.homedsgn.com


Správne zladenie farieb – Farby zohrávajú dôležitú úlohu pri každom dizajnovom smere. V tom vidieckom sa dizajnéri orientujú na svetlé kombinácie, ktoré pozostávajú najmä z bieleho a svetlohnedého prevedenia doplneného rôznymi zlatými, striebornými alebo krémovými odtieňmi.

Zdroj: www.homedsgn.com


Štýlové doplnky – Romantika bez štýlových doplnkov nie je romantikou, takže pri zariaďovaní interiéru vo vidieckom duchu treba myslieť na rôzne dekoračné prvky. Vázy, svietniky, ozdoby či lampy dýchajúce klasikou sú bežnou súčasťou obydlí, v ktorých majú prispieť k zabezpečeniu idylickej atmosféry.

Zdroj: www.homedsgn.com


Romantika na vidiecky spôsob nie je len pre obyvateľov vidieka. Svoje čaro dokáže ponúknuť aj v mestských bytoch a domoch, v ktorých dokáže vytvoriť nezvyčajnú atmosféru. Práve to umožní daným obyvateľom nadýchnuť sa vidieckeho prostredia aj v hlučnom prostredí mesta, čo síce môže pôsobiť paradoxne, no vďaka tomu domáci pocítia tak veľmi vyžadovaný kľud a komfort.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : nazorobcana.cz, homedsgn.com