Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Rezidenčný komplex z tehál a cédra v Seattle

Napísal Róbert Bosák, 08.09.2023

Po kombinácii tehál a dreva siaha čoraz viac architektov. Spojenie týchto materiálov si našlo uplatnenie aj pri návrhu jedného z najnovších rezidenčných projektov v americkom meste Seattle.


Na kombináciu tehál a dreva vsadil pri návrhu rezidenčného komplexu Winston Townhomes ateliér Johnston Architecture. Americké architektonické štúdio navrhlo projekt ako moderné mestské bývanie, ktoré malo splynúť so zástavbou vo viacúčelovej štvrti Ravenna v Seattle a zároveň zvýrazniť jeho funkčnosť a estetický vzhľad. Tomu dominuje harmonické zladenie tehlových stien s cédrovými fasádnymi prvkami, pomedzi ktoré sa osadili veľké okná.

Winston Townhomes, Zdroj: johnstonarchitects.com

 

4 obytné budovy so 16 bytmi

 

Tehlové steny obohatené fasádnymi prvkami z cédrového dreva zdobia všetky stavby tvoriace komplex Winston Townhomes. Každá zo 4 obytných budov3 podlažia a rovnaký počet bytov. V nízkopodlažných objektoch, ktoré prepája spoločný dvor, bolo zriadených dokopy 16 bytových jednotiek.

Winston Townhomes, Zdroj: johnstonarchitects.com

 

Pohodlie a lukratívna poloha

 

Obyvatelia všetkých bytov si môžu užívať nadštandardný komfort. Každá bytová jednotka je dostatočne presvetlená a jej súčasťou je väčšia terasa orientovaná na vnútorný dvor. K bytom patrí aj súkromné parkovacie miesto v podzemnom parkovacom priestore. Pohodlie majiteľov bytov zvyšuje aj lukratívna poloha vo viacúčelovej štvrti s dobrou dostupnosťou obchodných centier, kultúrnych inštitúcií a dopravných uzlov.

Winston Townhomes, Zdroj: johnstonarchitects.com

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj foto: johnstonarchitects.com