Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Retailový trh na severe doplní nové nákupné stredisko v Ružomberku

Napísal Róbert Bosák, 25.07.2016

Trh s komerčnými realitami na severe Slovenska hlási dobré správy. V atraktívnej časti Ružomberka sa spúšťa výstavba nového obchodného centra, ktoré by mohli otvoriť ešte tento rok.

 

Okolo pripravovaného nákupného strediska v Ružomberku nebolo veľa medializácie, takže mnoho Slovákov ani nevie o jeho realizácií. Investor však v tichosti pripravil výstavbu centra pomenovaného Rosa Alba, ktoré poskytne spotrebiteľom ďalšie možnosti na nákup a využitie služieb.

 

Menšie centrum mestu stačí

 

Vzhľadom na kúpnu silu spotrebiteľov v meste by bola výstavba megalomanského nákupného centra dosť riziková. Aj preto sa investor rozhodol pre menší komplex, ktorý budú tvoriť dva jednoposchodové objekty. V nich bude zriadených 13 prevádzok, ktoré umožnia kupujúcim nakupovať potraviny, oblečenie, drogériu a chýbať nebude ani tradičné gastro a kaviareň.

 

Poloha vo frekventovanej lokalite

 

Cieľová skupina zákazníkov nie je nasmerovaná len na domácich a investor sa snaží upriamiť pozornosť aj na spotrebiteľov prechádzajúcich mestom. Poloha komplexu je totiž priamo pri frekventovanej križovatke, ktorá smeruje na Donovaly, Žilinu a Tatry. Vzhľadom na to sa dá očakávať, že podstatnú časť klientely nebudú tvoriť len obyvatelia Ružomberka a centrum sa stane vyhľadávaným miestom hlavne pre cestujúcich.

 

Príležitosť pre Ružomberok

 

Realizácia projektu neoživí len retailový trh v regióne a nezlepší nákupné podmienky pre spotrebiteľov. Výstavba bude mať prínos aj pre ekonomickú situáciu v okrese, keďže v centre pribudne zhruba stovka pracovných miest. Ďalšou vecou je zvýšenie atraktivity mesta, ktoré nepatrí k lokalitám s veľmi dobrými službami, takže aj týmto sa môže ich úroveň skvalitniť.

 

Komplex je aktuálne vo fáze zahájenia prác a podľa plánov by mohol návštevníkom otvoriť brány už pred Vianocami. Investori pripravili zaujímavý projekt a bez ohľadu na jeho úpravy si veria, že realizáciu zvládnu podľa predstáv. Ružomberčanom tak pravdepodobne už tento rok pribudne pár tisíc m2 novej nákupnej plochy ponúkajúcej štandardné služby.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : ruzomberok.sk