Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Regulačný úrad avizuje ďalšie zlacňovanie energií

Napísal Róbert Bosák, 12.09.2016

Niekoľkonásobný pokles cien energií ešte nepovedal posledné slovo. Podľa Regulačného úradu sa majitelia domácností dočkajú ďalšieho zlacňovania, ktorý má prísť už na nový rok.

 

Zlacňovanie elektriny a plynu pre slovenské domácnosti sa v poslednom čase stáva akýmsi pravidlom. Tento trend sa podľa všetkého nezmení a o pár mesiacov budeme pravdepodobne svedkami ďalšieho poklesu. Predstavitelia Regulačného úradu sa totiž pred niekoľkými dňami vyjadrili, že od nového roka dôjde k zníženiu cien a spotrebitelia tak budú odoberať elektrinu a plyn opäť o niečo lacnejšie.

 

Dobré výsledky distribútorov znížia ceny

 

Príležitosť na pokračovanie v klesajúcom kurze cien energií pripravila kontrola distribučných spoločností. Pri preverovaní ich majetku došlo k pozitívnym zisteniam, ktoré sa spájajú najmä s precenením, čo má priaznivý dopad aj na koncové ceny. Tie umožňujú Regulačnému úradu v spolupráci s týmito spoločnosťami siahnuť po znížení, ktoré prinesie úsporu.

 

Konkrétne čísla nepoznáme

 

Jedinou známou informáciou o očakávanom zlacňovaní je zatiaľ správa o termíne. Ako sme spomínali, k poklesu má prísť na nový rok, čo je tradičným termínom na tieto cenové zmeny. S presnými číslami sa zatiaľ verejnosť neoboznámi a na výšku úspory si bude musieť nejaký čas počkať.

 

Zdá sa, že budúcoročné zlacňovanie energií je isté a na tomto kroku by sa nič meniť nemalo. Pre všetkých majiteľov bytov a domov je to samozrejme dobrá správa, no ešte treba počkať na číselné údaje. Až tie napovedia o zlacňovaní a jeho prínose pre naše peňaženky viac, takže dovtedy vieme o tomto kroku len to základné.

 

Text : Róbert Bosák

Zdroje: tasr.sk, sita.sk 

Foto : vesti.ru