Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Recept na zdravý spánok – Kvalitná posteľ + špeciálny matrac

Napísal Róbert Bosák, 03.02.2015

Na informácie o potrebe vyváženého spánku natrafíme na každom kroku. Internet, médiá aj zdravotné zariadenia nás upozorňujú, že receptom na zdravý spánok je správna kombinácia postele a matraca.

Zdroj: www.mobelhoff.sk


Ak tiež patríte k priaznivcom dobrého odpočinku a usilujete sa nájsť praktické riešenie pre zlepšenie svojho spánku, potom je tento článok určený aj Vám. Na úvod si treba hlavne pripomenúť, že spánok je základná životná potreba, bez ktorej by to s nami šlo raketovým tempom dole vodou. Počas neho sa nám regenerujú orgány, uvoľňujú svaly, čistí sa mozog a spomaľuje celý biorytmus, aby sme mohli načerpať nové sily a aktívne začať deň. Ak ale chceme telu dopriať takýto blahodarný odpočinok, potrebujeme mu vytvoriť aj vhodný priestor a tým je práve vhodná posteľ.

Zdroj: www.mobelhoff.sk


Spojenie postele a matraca


Dôležitosť správneho zladenia postele s matracom možno poznáme aj z vlastnej skúsenosti. Je bežné, že pri hľadaní komfortnej kombinácie treba vyskúšať viacero druhov postelí alebo sa zas zapotíte pri výbere matraca. Možno aj Vám sa stalo, že posteľ spĺňala tie najnáročnejšie predpoklady, no problém bol s dopasovaním matraca. Skúsenosti iných zas môžu byť presne opačné. V podstate je jedno, čo konkrétne je prekážkou. Dôležité je spojiť posteľ s matracom do takej variácie, aby ste sa ráno zobúdzali svieži a v pohode.  

Zdroj: www.matrace-srovnani.cz


Kvalitné postele v rôznych prevedeniach


S nájdením kvalitnej postele, ktorá bude zároveň praktická a elegantná, by ste nemali mať žiadne veľké problémy. Základom bude nájsť model s dobrým výrobným materiálom, vhodnými rozmermi a nezabudnite ulahodiť svojmu vkusu. Nakoľko je ponuka výrobcov bohatá, vybrať si dokáže každý. Akurát sa hodí vedieť aký matrac chcete do postele vložiť, aby Vám predajca mohol s voľbou vhodného modelu lepšie poradiť.  

Zdroj: www.prespanok.sk


Matrac vyberajte dôkladne


Výber postele je o niečo jednoduchší ako to je s matracom. Pri ňom treba naozaj trafiť konkrétnemu telu vlastníka, nakoľko tvorí samotnú podložku pod telo. Tu už nebude zohrávať veľkú úlohu dizajn a sympatie, veď matrac založený do rámu postele a ukrytý pod posteľným prádlom aj tak nie je vidno. Podstatné však budú všetky ostatné atribúty od materiálu, praktického spracovania, štruktúry po tvar, veľkosť a výplň. Ak sa pri kúpe zohľadnia tieto parametre v spojitosti s potrebami Vášho tela a Vy si vyberiete niektorý z najviac odporúčaných matracov prispôsobených anatómií, ste na najlepšej ceste za zdravým spánkom.

 

Pružinové matrace – Flexibilita niektorých pružinových matracov je úžasná, vďaka čomu ponúkajú skvelú polohovateľnosť na rošte. Najmä tzv. taštičkový typ ideálne kopíruje telo, na základe čoho sa spánok stáva viac komfortným.  

Zdroj: www.prespanok.sk


Sendvičové matrace – Názov matracov je odvedený od samotnej štruktúry, ktorá pripomína práve sendvič. Základom týchto produktov je vytvorenie dvoch vrstiev s pridanou stredovou výplňou, pričom na výrobu každej vrstvy sa použil iný materiál.  

Zdroj: www.nabytek-u-toma.cz


Latexové matrace – Latex patrí (nielen) vo svete matracov k tým najlepším materiálom. Spája viacero zaujímavých vlastností, vďaka ktorým môže jeho vlastník spať so správnym držaním tela v maximálnej pohode.

Zdroj: www.detskematrace.cz


Informácie o zaručení vyváženého spánku s pozitívnym vplyvom na zdravie a vitalitu prostredníctvom kombinácie kvalitnej postele a špeciálneho typu matraca nám ponúkajú výrobcovia aj predajcovia. Avšak nie každý ponúka produkty, ktoré majú skutočnú schopnosť pomáhať našej anatómií a reálne zlepšovať náš psychický aj fyzický stav. Preto Vám chceme odporučiť, aby ste pri výbere nenechali nič na náhodu a rozhodovali sa dôkladne podľa vkusu a individuálnych potrieb. Želáme šťastnú ruku pri výbere a spokojné prežitie ďalších nocí.


Text : Róbert Bosák

Foto : mobelhoff.sk, matrace-srovnani.cz, prespanok.sk, nabytek-u-toma.cz, detskematrace.cz