Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Radiátory, ktoré majú štýl

Napísal Róbert Bosák, 24.10.2014

Radiátor sa vytrvalo celú zimu stará o vzácne teplo vo Vašom obydlí. Spĺňa jednu z najdôležitejších funkcií týkajúcu sa domáceho komfortu a keď už je taký dôležitý, tak prečo ho nenechať trochu zažiariť štýlovým dizajnom.

Zdroj: www.najnovsie.sk 


Často si skrášľujeme domácnosti rôznymi novými interiérovými doplnkami, púšťame sa do rekonštrukčných prác s cieľom vytvoriť elegantnejšiu domácu atmosféru, sústredíme sa na zladenie farieb a motívov v každej izbe. Zabúdame však na mnohé detaily, ktoré nemusia byť len potrebné pre lepšie bývanie, ale takisto ho môžu aj trochu skrášliť. A jedným z takých je aj radiátor, ktorý nemusí byť jednoduchý, monotónny a ukrytý za záclonou. Stačí nájsť ten správny dizajn a spraviť z neho elegantný a skvostný interiérový doplnok.

Zdroj: www.najnovsie.sk


Aj radiátory námetom pre dizajnérov


Bolo jasné, že staré liatinové a plechové radiátory s nie príliš vkusným dizajnom bude treba nahradiť niečím zaujímavejším, čo bude v miestnosti vynikať a prispievať k jej celkovému vzhľadu. Dizajnérom netreba nikdy hovoriť dvakrát, svoju prácu si naplno užívajú čo vidno na moderných kúskoch prichádzajúcich na trh. Niekedy to sú dokonca až tak uletené nápady, že by ste na prvý pohľad nepovedali, že vidíte radiátor. Ale práve v tejto originalite spočíva čaro dizajnu a niečo z nej môžete mať doma aj Vy prostredníctvom elegantných modelov dostupných u výrobcov. My Vám aj nejaké z nich ukážeme.

Zdroj: www.telegraph.co.uk


Na spôsob skrinky


Súčasný trh ponúka jedinečné radiátory podobajúce sa na tradičnú skrinku. Ich podstatou je viac zosúladiť celkový dizajn s radiátorom a zároveň ho zakamuflovať, preto je robený v štýle pripomínajúcom drevený kus nábytku. Predáva sa viacero verzií v rozličných prevedeniach, tými základnými sú modely s dvierkami a bez dvierok.  

Zdroj: www.najnovsie.sk 


Zrkadlo a radiátor v jednom


Predstavte si, že máte doma hostí a jeden z nich sa zapozerá do zrkadla. Obzerá sa v ňom bez najmenšej vedomosti o tom, že stojí pred radiátorom a možno po priblížení sa na minimálnu vzdialenosť zacíti sálajúce teplo. Asi ostane trochu zaskočený tým, prečo ide zo zrkadla tepla. Myslíte, že bude prekvapený keď poviete, že v zrkadle je zabudovaný radiátor?

Zdroj: www.zastreseno.cz


Rúrkové radiátory nezmiznú


Elegantné aj napriek skromnému vzhľadu a vhodné do každej miestnosti, to sú moderné rúrkové radiátory, ktoré sú ľahké a dajú sa zavesiť na stenu. Na prvý pohľad môžu pripomínať vešiak na uteráky, ktorým samozrejme môžu byť. Najčastejšie nájdete takéto radiátory v izbách ubytovacích zariadení.  

Zdroj: www.siko-kupelne.sk


V elegantných líniách


Dizajnéri a výrobcovia sa pustili vo veľkom do výroby elegantných radiátorov s jednoduchými líniami. Tieto kúsky sú šetrné voči priestoru a okrem toho sú závesné, čo im dodáva väčší šmrnc. Vyrábajú sa spojením kvalitných nerezových materiálov, väčšinou kombináciou dvoch typov nereze, vďaka čomu sú elegantné a zároveň odolné..

Zdroj: www.najnovsie.sk 


Elegantných modelov moderných radiátorov v inovatívnom štýle je mnoho a trh prichádza stále s niečím novým. Ak Vás fascinuje myšlienka na netradičný radiátor, neváhajte a osviežte svoj interiér nejakým jedinečným kúskom. Jednotlivé modely sú vhodné do bytov, domov aj kancelárií. Konkrétny typ si už musíte vybrať sami podľa svojho vkusu a predstavy zosúladenia s priestorom.  

 

Text : Róbert Bosák

Foto : najnovsie.sk, telegraph.co.uk, zastreseno.cz, siko-kupelne.sk