Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Program budúceho týždňa spestria odborné konferencie o vykurovaní a geosyntetike

Napísal Róbert Bosák, 08.02.2018

Program odborno-vedeckých konferencií zameraných na sledovanie najnovšieho vývoja v stavebníctve a príbuzných oblastiach pokračuje aj vo februári. Už o pár dní prebehnú ďalšie 2 podujatia, ktoré sa budú venovať aktuálnym stavebno-technickým trendom.  

 

Pokrok a inovácia si hľadá cestu k rozvoju aj prostredníctvom odborných stretnutí, na ktorých sa hľadajú riešenia pre uplatnenie najnovších trendov. Inak to nebude ani počas 2 najbližších konferencií zameraných na stavebníctvo a technické vybavenie stavieb, ktoré sa uskutočnia už na budúci týždeň.  

 

VYKUROVANIE 2018

 

Prvým z pripravovaných podujatí je tradičná odborno-vedecká konferencia VYKUROVANIE 2018. Tento rok to bude už 26. ročník úspešného podujatia, ktorý opäť poctí aj medzinárodná účasť. Program rozdelený na 5 blokov, v rámci ktorých vystúpi približne stovka odborníkov, sa bude sústrediť na hlavnú tému „Nové trendy v zásobovaní budov teplom.“  

 

Praktické informácie pre prihlásených:

- konferencia bude prebiehať od 12. februára (8:00) do 16. februára

- miestom konania je Grand hotel Permon v Podbanskom (Vysoké Tatry)

- konferenciu organizuje Slovenská spoločnosť pre techniku prostredia

- informácie o programe konferencie nájdete na stránke www.sstp.sk

Zdroj: sstp.sk

 

GEOSYNTETIKA 2018

 

Druhé z odborných podujatí, GEOSYNTETIKA 2018, sa bude pre zmenu venovať uplatneniu geosyntetiky a geosyntetických konštrukcií v stavebníctve. Celé podujatie prebehne po vzore predošlých 11 ročníkov formou seminára, ktorého sa zúčastnia stavební inžinieri popredných slovenských inštitúcií zameraných na kontakt s geosyntetikou.


Praktické informácie pre prihlásených:

- začiatok podujatia je naplánovaný na 14. februára o 10:00 (registrácia o 9:30)

- miestom konania je sídlo Slovenskej komory stavebných inžinierov v Bratislave

- seminár je súčasťou programu vzdelávania autorizovaných stavebných inžinierov

- podrobné informácie o celom programe podujatia nájdete na stránke www.sksi.sk

Zdroj: energie-portal.sk

 

Priebehom 2 vyššie uvedených podujatí sa nabitý program konferencií a seminárov v prvom polroku ani zďaleka nekončí. Ďalšie akcie, ktoré vnesú do stavebníctva nové trendy a mnoho užitočných poznatkov, nás čakajú hneď v marci. Tímy odborníkov sa tak môžu pripraviť na bohatý program s radou zaujímavých pracovných aj spoločenských udalostí. 

 

Text: Róbert Bosák

Zdroje: tzb-info.cz, energie-portal.sk

Foto: sstp.sk, energie-portal.sk