Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Priemyselný areál West Park Nitra rozšíri nové distribučné centrum

Napísal Róbert Bosák, 22.12.2023

V priemyselnom parku v obci Lužianky sa pripravuje ďalšia výstavba. Areál neďaleko Nitry sa rozrastie o distribučné centrum. Iniciátori projektu plánujú spustiť výstavbu v marci budúceho roka.


Projekt výstavby nového distribučného centra v priemyselnej zóne West Park Nitra iniciuje spoločnosť HAGARD:HAL. Kapacita jej nitrianskych priestorov v súčasnosti neuspokojuje požadované nároky firmy. Záujem o rozšírenie priestorov viedol k myšlienke vybudovať nové centrum v Lužiankach. Tamojší priemyselný a industriálny park disponuje dobrou polohou aj dostatočnou plochou na výstavbu väčšieho logisticko-administratívneho komplexu.

Zdroj: wpn.sk


Realizácia projektu v 2 etapách


Nový logisticko-administratívny komplex v priemyselnom areáli West Park Nitra sa postaví v 2 etapách. Realizácia prvej etapy má odštartovať v marci 2024. Jej ukončenie je predbežne naplánované na koniec budúceho roka. Druhá etapa projektu by mala byť hotová v roku 2026. Realizácia prinesie novú distribučnú halu a administratívny objekt so skladom a expedičnými priestormi. Súčasťou objektu má byť predajná časť.


Viac ako 70 pracovných pozícií


Výstavba nového distribučného centra v Lužiankach si vyžiada náklady vo výške 32 mil. €. Investícia do projektu prinesie aj nové pracovné miesta. Spoločnosť HAGARD:HAL plánuje v nových objektoch zamestnať viac ako 70 ľudí. Vytvorených má byť 75 nových pracovných miest. Vzhľadom na veľkosť pozemku, ktorý má dostatočnú rozlohu na prípadné rozširovanie zástavby, nie je vylúčená ďalšia budúca výstavba a zvyšovanie počtu pracovných pozícií.


Text: Róbert Bosák

Zdroj: TASR – teraz.sk

Zdroj foto: wpn.sk