Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Pri strednej ekonomickej škole v Spišskej Novej Vsi sa dokončuje nová športová hala

Napísal Róbert Bosák, 20.11.2023

Košický samosprávny kraj pokračuje v rozvoji športovej infraštruktúry. V najbližších týždňoch ju rozšíri nová športová hala v Spišskej Novej Vsi. Nové športovisko rastie pri miestnej Strednej odbornej škole ekonomickej.


Skoro 300 žiakov Strednej odbornej školy ekonomickej v Spišskej Novej Vsi (SOŠE) v súčasnosti využíva na výučbu telesnej výchovy staršiu telocvičňu v areáli školy. Telocvičňa v minulosti slúžila aj na organizovanie stredoškolských súťaží, no dnes jej stav a kapacita už nevyhovuje požadovaným nárokom. Košický samosprávny kraj (KSK) sa tak aj vzhľadom na dopyt miestnych po väčšej a kvalitnejšej telocvični, ktorá má slúžiť aj verejnosti, pustil do výstavby novej haly.

Zdroj: sosesnv.edupage.org


Multifunkčná športová hala so zázemím


KSK pripravil v spolupráci so SOŠE projekt multifunkčnej haly, ktorá bude prispôsobená na praktizovanie niekoľkých športov. V hale sa bude môcť hrať futsal, volejbal, hádzaná, florbal či basketbal na tréningovej aj súťažnej úrovni. Stavebný blok s multifunkčnou hracou plochou a vysúvacími tribúnami pre 150 divákov doplní druhý blok komplexu, ktorý poskytne žiakom potrebné zázemie. Chýbať v ňom nebudú šatne, sociálne zariadenia a kabinety pre pedagógov.


Nová hala prístupná aj širšej verejnosti


Oba bloky tvoriace športový komplex bude môcť okrem žiakov využívať aj široká verejnosť. Hala bude prístupná rekreačným športovcom aj členom miestnych športových klubov počas víkendov, prípadne aj v popoludňajších hodinách po vyučovaní. Sprístupnená má byť už na budúci rok. Zhotoviteľ diela chce hotovú stavbu, do ktorej realizácie KSK investoval vyše 4 mil. € z prostriedkov získaných z úveru z Európskej investičnej banky, odovzdať do konca tohto roka. Nová hala sa má začať plnohodnotne využívať v priebehu 1. polroka 2024.


Text: Róbert Bosák
Zdroj foto: sosesnv.edupage.org