Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Pri nitrianskom Jaguari vznikne zóna s občianskou vybavenosťou

Napísal Róbert Bosák, 22.08.2017

Od ukončenia výstavby závodu Jaguar v Nitre máme ešte poriadne ďaleko. Aj napriek tomu sa developeri snažia o realizáciu ďalšieho projektu, ktorý má nadväzovať práve na novovznikajúcu automobilku. 

 

Nepôjde o žiadny nový závod, priemyselné haly ani logistické centrum. Len kúsok od závodu Jaguar chcú postaviť komplex z trochu iného súdka. Vedenie spoločnosti Nitra Invest sa totiž snaží o realizáciu projektu rátajúceho so zakomponovaním základnej občianskej vybavenosti hneď vedľa priemyselného parku.

Zdroj: nitrainvest.sk

 

Nová občianska zóna kúsok od Jaguaru

 

Nad vybudovaním novej zóny v tejto lokalite sa začalo uvažovať krátko po tom, čo ohlásili výstavbu závodu Jaguar v Nitre. Developer chce zamestnancom uľahčiť nákupy absolvované po odchode z práce, aby nemuseli zachádzať do rušného mesta. K tomu sa majú pridať ešte ďalšie objekty využívané na podnikanie a ubytovanie, ktoré by doplnili vybavenosť zóny.

 

S čím ráta aktuálna podoba projektu: 

 

Menšie obchodné centrum – Ísť z práce a nakúpiť si bez toho, aby bol potrebný presun do mesta bude pomoc pre všetkých zamestnancov Jaguaru. Aj preto má v jeho blízkosti vzniknúť malá nákupná plocha s 8 až 10 prevádzkami, ktoré spolu pokryjú plochu do 3 000 m2.

 

Niekoľko kancelárií – V súvislosti s výstavbou automobilky je potrebné postaviť aj niekoľko kancelárií. Investori preto pripravili návrh ďalších objektov, kde sa budú prenajímať rôzne administratívne priestory, ktoré by časom mohol doplniť aj hotel s kongresovou miestnosťou.  

 

Nová škôlka – Zaujímavým bodom projektu je vznik škôlky, ktorá pomôže zamestnancom vyzdvihnúť deti hneď po odchode z práce. Už teraz sa však kopia ohlasy, že škôlku využijú aj obyvatelia časti Zobor bez ohľadu na to, či budú v závode pracovať.

Zdroj: nitraden.sk

 

Nápad zrealizovať menší komplex, ktorý by (nielen) zamestnancom Jaguaru ponúkol rôzne obchodné prevádzky, kancelárie či dokonca ubytovacie objekty, sa rýchlo stretol s podporou. Aj preto sa už budúci rok môžeme stať prvými zákazníkmi alebo nájomníkmi v plánovaných obchodno-administratívnych objektoch pod Zoborom.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : istp.sk, nitrainvest.sk, nitraden.sk