Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Pražské Holešovice budú mať nový park na brehu Vltavy

Napísal Róbert Bosák, 01.09.2023

V českej metropole má byť v blízkej budúcnosti vybudovaných niekoľko parkov. Nový prírastok očakávajú aj Holešovice. Zelená zóna prístupná širokej verejnosti vznikne na brehu Vltavy.

 

Obyvatelia a návštevníci pražskej štvrti Holešovice majú v súčasnosti najlepšie podmienky na relax uprostred zelene na Letné a na ostrove Štvanice. Po ukončení realizácie projektu nového parku U Vody si budú môcť dopriať aktívny odpočinok aj pri holešovickom prístave. Mestská časť Praha 7 tam začala budovať väčšiu rekreačnú zónu, ktorá nahradí niekdajšie parkovisko.

Zdroj: www.praha7.cz

 

Moderný park priamo na brehu Vltavy

 

Park U Vody nebude iba lokalitou plnou živej zelene. Obyvatelia Holešovíc, ktorí sa mohli aktívne zapojiť do tvorby návrhu parku, prispeli k jeho modernému prevedeniu. Na základe podnetov verejnosti bude park vybavený spoločným ohniskom aj komunitnou záhradou, kde sa budú môcť občania stretávať a rozvíjať vzájomné vzťahy. Súčasťou parku bude vonkajšia knižnica, posilňovacie zariadenia a miesta na posedenie s výhľadom na rieku. Poloha priamo na brehu Vltavy sa zužitkuje aj na vybudovanie chodníkov s prístupom k vode.

 

Investícia vo výške viac ako 46 mil. Kč

 

Realizácia projektu nadštandardne vybaveného parku si vyžiada niekoľkomiliónové náklady. Do projektu sa investuje 46,5 mil. Kč. Časť z týchto peňazí sa použije na výstavbu chodníka pre peších aj cyklistov, ktorý sa napojí na trasu vedúcu medzi Trojským mostom a Mostom Barikádníků. Spolu s parkom má byť kompletne hotový a verejnosti sprístupnený v priebehu 1. polovice budúceho roka.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.praha7.cz

Zdroj foto: www.praha7.cz