Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Portugalský výrobca plávajúcich domov si dal záležať

Napísal Róbert Bosák, 15.01.2016

Plávajúce domy na úrovni, ktoré Vám ponúknu viac ako nadštandard. Aj takto sa dajú charakterizovať inovatívne hausbóty od renomovanej portugalskej spoločnosti, ktorá ulahodí aj tým najnáročnejším.

Zdroj: www.lastampa.it

 

Plávajúce domy už dávno nie sú len ojedinelou formou bývania pre bláznivých dobrodruhov, ktorí nestrpia konzumný život v rušných mestách. Ich popularita rastie úmerne s tým, ako sa čoraz častejšie skloňujú pojmy úsporné a sebestačné bývanie. Záujemcov hľadajúcich takýto netradičný príbytok pribúda, s čím stúpajú nároky na komfort a kvalitu domov. Výrobcovia sa tak musia prispôsobovať a prichádzať s novými riešeniami, ktoré citeľne zlepšujú bývanie v hausbótoch. Presne to spravila portugalská spoločnosť Friday, ktorá predstavila špeciálny plávajúci dom pomenovaný Floatwing.

Zdroj: www.iphones.ru

 

Ideál medzi hausbótmi

 

Pri navrhovaní Floatwingu mali portugalskí výrobcovia jasný zámer, ktorým bolo priniesť na trh s hausbótmi inováciu. Cieľom bolo dosiahnuť nadštandard, ktorý by milovníkom týchto príbytkov ponúkol skutočný zážitok z obývania plávajúceho domu. Odvážny nápad sa predsa podarilo zrealizovať a výsledok stojí za to, pretože Floatwing patrí k tomu najlepšiemu, čo sa v Európe predáva a majitelia nových hausbótov si ich nadmieru pochvaľujú.

Zdroj: www.gizmag.com

 

Sebestačný a efektívny

 

Ústrednou myšlienkou celého projektu bola realizácia sebestačných domov, ktoré budú brať maximálny ohľad na životné prostredie. Aj preto sú domy zrealizované na solárny pohon, ktorý im zabezpečí dostatok energie. Podľa výrobcov si Floatwing dokáže zabezpečiť energiu na celý rok už za 5-6 mesiacov, takže energetická efektivita patrí k najsilnejším vlastnostiam. Za zmienku stojí aj vlastná čistička odpadových vôd, ktorá je v prípade plávajúcich domov revolučnou novinkou a robí z nich ešte nezávislejšiu formu ubytovania.

Zdroj: www.2modern.com

 

Viac loď ako dom

 

Aj keď Floatwing je štýlovým príbytkom, mnohí ho považujú viac za loď ako dom. Z jedného uhla pohľadu je to samozrejme pravda, pretože samotný solárny pohon mu dáva schopnosť disponovať silnou a výkonnou mobilnou stránkou, ktorá láka najmä majiteľov hľadajúcich obytnú loď na účely plavby. Napriek tomu, interiér a spôsob zariadenia objektu z neho stále robí dom, ktorý je vhodný aj pre tých, ktorí sa nechcú plaviť. 

Zdroj: www.domusweb.it

 

Pri pohľade na Floatwing uznáte sami, že skutočne sa jedná o inovatívne riešenie v oblasti plávajúcich domov. Výrobcovia zo spoločnosti Friday prišli až s piatimi verziami, takže každý zákazník si môže vybrať tú najpríťažlivejšiu jeho individuálnym nárokom. Navyše, atraktívne prevedenie domu z prírodných materiálov skvele dopĺňa sebestačný ekologický profil, čo z neho robí aktuálnu jednotku medzi predávanými hausbótmi v celej Európe.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : gofriday.eu, lastampa.it, iphones.ru, gizmag.com, 2modern.com, domusweb.it