Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Pop art : sloboda a harmónia v interiéri

Napísal Róbert Bosák, 20.10.2015

Jedni ho milujú a nedajú na neho dopustiť, kým iní ho nemôžu vôbec vystáť. Presne takto sa dá vystihnúť pop art, ktorý si získal svoje miesto v interiérovom dizajne, kde mu patrí dostatok pozornosti. 

Zdroj: www.decotrend.sk


Len málo interiérových štýlov sa môže pochváliť tak veľkými „nezhodami“ medzi skupinami priaznivcov a odporcov ako pop art. Známy umelecký smer vyhľadávaný najmä v maliarskom umení si našiel svoje miesto aj v iných oblastiach, medzi ktorými nechýba interiérový dizajn a dá sa povedať, že v mnohých domácnostiach sa dokázal presadiť veľmi rýchlo aj napriek jeho nezvyčajnému charakteru. Ak pri návrhu dizajnu hľadáte neviazanosť a odmietanie pravidiel,  potom si pop art určite obľúbite.

Zdroj: www.decotrend.sk


Štýl pre milovníkov umeleckého vkusu


Pop art je známy umelecký štýl, ktorý má mnoho priaznivcov v radoch spevákov, architektov, maliarov či sochárov. Jeho hlavnou črtou je schopnosť pôsobiť výrazne a vďaka originálnej kombinácií viacerých žánrov prinášať istú extravaganciu, ktorá je hlavnou príčinou toho, že u mnohých vzbudzuje antipatiu a spôsobuje negatívny postoj voči tomuto štýlu. Každopádne, pop art má svoj nezameniteľný šmrnc a vyžaruje z neho poriadna dávka slobody a harmónie, takže práve umelci budú tento unikátny štýl vyhľadávať najviac.

Zdroj: www.living.cz


Dizajn plný prekvapení 


Pop art ako výrazný interiérový štýl sa dostal do mnohých príbytkov po celom svete, ktoré dnes zdobí svojim ladným usporiadaním farieb, tvarov a materiálov. Tie prinášajú fantáziu a hravosť, ktorá začala moderným interiérom z katalógov dosť chýbať. Ak sa rozhodnete pre tento žáner, nemôžete čakať žiadne bežné trendy, ktoré nájdete v časopisoch a v predajniach. Skôr sa upútajte na žiarivé farebné dekorácie, fascinujúce vybavenie z netradičných modelov a hlavne bláznivé zariadenie príbytku.

Zdroj: www.starpopart.sk

 

Nielen pre aktívnych umelcov

 

Aj keď s netradičnými prvkami pop artu v interiéroch sa dokážu skôr stotožniť umelecké typy hľadajúce originálny dizajn, tento štýl nie je len pre nich. Jeho dominantou je ideálna pestrosť farieb, vyberaný vkus na materiály a netradičné usporiadanie zariadenia, takže ak sa Vám páči interiér prispôsobený tomuto charakteru, potom je pop art určený aj pre Vás. Podmienkou nie je byť umelecky aktívny, skôr treba cítiť sympatie k tomuto štýlu a nechať sa viesť prúdom.  

Zdroj: www.living.cz


Či už pop art milujete alebo s ním nechcete nič mať, poprieť jeho jedinečnosť nemôžete. Tento žáner sa dokázal zapísať do sveta interiérového dizajnu veľkými písmenami a už teraz mu patrí zaslúžené miesto v histórií. Samozrejme, svoje miesto má aj v desiatkach tisícoch domácností po celom svete, ktoré zdobí svojim uleteným dizajnovým prevedením a prináša tak do obydlí radosť a harmóniu.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : decotrend.sk, starpopart.sk, living.cz