Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Pomocník pre optimalizáciu kvality domáceho prostredia

Napísal Róbert Bosák, 16.01.2016

S pestovaním zdravého životného štýlu súvisí viacero faktorov, medzi ktorými nesmie chýbať udržiavanie zdravého prostredia našej domácnosti. Ak chceme žiť v ideálnom  priestore, mali by sme využiť rôzne inovatívne riešenia podporujúce našu snahu.

 

Kvalita vnútorného prostredia je jedným z hlavných pilierov udržiavania zdravého interiéru. Pre jej dosiahnutie môžeme vždy niečo spraviť, takže je len na nás, či využijeme dostupné riešenia vedúce k podpore lepšej a zdravšej domácnosti. Tých je na trhu viac ako dosť a začať môžeme napríklad so špeciálnym senzorom kontrolujúcim stav a čistotu daného priestoru.

  

Inovácia pre každú domácnosť

 

V snahe hľadať efektívne metódy na podporu zdravšieho prostredia v našich domácnostiach prichádzajú vedci s rôznymi nápadmi. Nie je to tak dávno, čo sa na trhu zjavil nový špeciálny senzor pomenovaný Beagle Sense slúžiaci ako ideálny domáci optimalizátor. Aj keď nejde o prvý produkt tohto druhu, predsa len prináša inováciu a stáva sa tak jedinečnou alternatívou pre každú domácnosť.

Zdroj: www.metronews.ca

 

Beagle so špeciálnymi schopnosťami

 

Čaro tohto technologického pomocníka spočíva najmä v jeho výnimočných schopnostiach, s ktorými sa pri iných senzoroch nestretneme. Cit pre detailné meranie ocení každý, kto nemá problém so systémom viacerých modulov. Tie totiž merajú hodnoty teploty, hluku, vlhkosti vzduchu či svetla v priestore každý zvlášť, čo umožňuje ich rozmiestnenie v rôznych izbách. To ale nie je problém pre ich spojenie do jedného uceleného zariadenia, čo potvrdzuje skvelú flexibilitu zariadenia.

Zdroj: www.metronews.ca

 

Beagle nás upozorní na :

–        zmeny v tlaku a vlhkosti vzduchu vedúce k lepšiemu prispôsobeniu sa biorytmu

–        zvýšenú koncentráciu oxidu uhličitého v miestnosti vedúcu k vetraniu priestoru

–        slabú alebo príliš silnú intenzitu svetla spôsobujúcu rôzne emocionálne výkyvy

–        intenzitu hluku a rušivých akustických vplyvov brániacich vyváženému spánku

–        aktuálny pohyb teploty v interiéri bez ohľadu na rozsah momentálnych zmien

Zdroj: www.metronews.ca

 

Senzor je riadený inteligentný ovládaním

 

V modernej dobe, ktorej vládnu inteligentné technológie, sa na smart ovládanie nezabúda ani pri domácich senzoroch. Celé zariadenie je napojené na wifi systém, takže výsledky meraní si skontrolujeme jednoducho na počítači alebo pomocou mobilnej aplikácie. Nezabúdajme ani na bohatý archív, ktorý sa ukladá vždy po dobu dvoch týždňov, čo nám dáva lepší prehľad pri snahe prejsť k optimalizácií prostredia aj na základe poznatkov z predchádzajúcich dní.

Zdroj: www.metronews.ca

 

Aj keď veľa faktorov v domácom prostredí neovplyvníme, nad celkovou kvalitou nášho bývania máme dosť veľkú moc. Tú nám okrem iného dávajú aj moderné zariadenia, s ktorými dokážeme kontrolovať aktuálny stav domáceho prostredia a na základe zistených meraní ho následne optimalizovať, čo je presný prípad senzorov Beagle.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : metronews.ca