Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Plávajúce rezidencie v Dubaji už našli vyše 50 majiteľov

Napísal Róbert Bosák, 16.09.2016

Jeden z najlepších rezidenčných projektov posledných rokov dokázal splniť očakávania. Podmorské vily schopné plávať pod hladinou Perzského zálivu sa predávajú v extrémne rýchlom tempe a v súčasnosti už majú viac než 50 majiteľov.

 

O realizácií projektu zahŕňajúceho komplex podmorských domov, ktoré budú plávať vodami neďaleko Dubaja, sme už písali krátko po jeho avizovaní. Článok sme vtedy uzavreli otázkou, či budú tieto domy žiadané a zožnú patričný úspech. Dnes prinášame odpoveď, ktorá sa bude páčiť všetkým priaznivcom tohto bláznivého nápadu. Plávajúce vily sa totiž predávajú v dosť rýchlom tempe a už viac ako 50 z nich našlo majiteľov.

Zdroj: www.mirror.co.uk

 

Revolučný projekt podmorského bývania

 

Odvážny projekt, ktorý si získal sympatie hneď po jeho predstavení, začal vznikať na podnet spoločnosti Kleindienst. Tá navrhla realizáciu morského sídla združujúceho komplex týchto unikátnych domov len 4 kilometre od dubajského pobrežia. Hneď na to predstavili prototyp luxusnej plávajúcej vily s 3 poschodiami, pričom to najnižšie umiestnili na úroveň pod more, aby mali obyvatelia výhľad na fascinujúci život pod hladinou.

Zdroj: www.techinsider.io

 

Pri Dubaji rastie luxusná morská štvrť

 

Projekt zahraničnej spoločnosti prezentáciou prototypu iba začínal a krátko na to sa začalo s prípravou prvých rezidencií, o ktoré bol okamžite záujem. Prvá etapa už finišuje a vyše 50-ka majiteľov začína testovať svoje nové domčeky. Následne pribudnú aj ďalšie objekty, pretože pôvodný zámer investorov počíta až so 130 rezidenciami tohto typu, ktoré by mali byť hotové najneskôr v roku 2018.

Zdroj: www.thenational.ae

 

Podmorský život za 3 milióny

 

Od pokusu vyskúšať si tento netradičný štýl života nezastavila nadšencov projektu ani šialená cena jednotlivých rezidencií. Ich výška siaha až k sume 3 mil.€, čo je dosť veľa aj na dubajské pomery. Vzhľadom na vybavenie týchto kráľovských sídel a atraktívnu “lokalitu,“ v ktorej sú  situované, sa táto cena nemusí zdať až taká nadhodnotená, čo potvrdzuje vysoký záujem. Veď inak by sa po pár týždňoch od spustenia predaja nenašlo vyše 50 kupujúcich.

Zdroj: www.kleindienst.ae

 

Za senzáciami dubajskej architektúry prichádzajú návštevníci z celého sveta a inak to nie je ani v prípade plávajúcich rezidencií. Špeciálne vily, ktoré obyvateľom ponúkajú netradičný zážitok zo života pod morskou hladinou, sa rýchlo vypredávajú a medzi čerstvými majiteľmi nájdeme kupujúcich z rôznych končín. Niet sa čo čudovať, takýto štýl bývania musí vzbudiť pozornosť a dnes už nemusíme pochybovať, či bude o zvyšné vily rovnako veľký záujem.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : bigstory.ap.org, mirror.co.uk, techinsider.io, thenational.ae, kleindienst.ae