Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Perla z talianskych Álp v tvare céčka

Napísal Róbert Bosák, 01.02.2017

Ponuka netradičných domov imitujúcich tvar jednotlivých písmen abecedy je každým dňom pestrejšia. Po včerajších véčkových stavbách zo susedného Česka sa pozrieme na taliansku vilu, ktorej vzhľad náramne pripomína céčko.

 

Architekti navrhujúci rodinné domy odvádzajú skvelú prácu, o čom svedčí ďalšia netradičná stavba, ktorú si dnes predstavíme. Tentoraz ide o dom z úpätia talianskych Álp, ktorý vyniká najmä vzhľadom. Aj keď nejde o úplne nový objekt, svojim nadčasovým prevedením sa bude radiť k inšpiratívnym moderným veľdielam ešte dlho.

Zdroj: e-architect.co.uk  

 

Horské sídlo pre náročných majiteľov  

 

Ktovie, či tvar domu postavený podľa písmena C má nejaký súvis jeho danou polohou. Objekt navrhnutý miestnym architektom Camillom Botticinim vybudovali na nepoškvrnenej alpskej čistinke v lokalite Passo del Cavallo. Tiché miesto v nadmorskej výške 700 metrov zvolili ako najlepšiu možnosť na realizáciu luxusného horského domu pre náročných majiteľov.

Zdroj: querybook.com

 

Útulný dom s céčkovým pôdorysom

 

Samotný dizajn domu nie je všetko a objekt sa môže pochváliť komfortom, kvalitou aj dobrou hospodárnosťou, čo z neho robí ideálne bývanie v tichej lokalite. Bez originálneho céčkového pôdorysu by sa to však nepodarilo, nakoľko práve ten umožnil architektovi navrhnúť príbytok s dostatkom priestoru, denného svetla a komfortnými miestnosťami vrátane vonkajšieho átria.

Zdroj: aasarchitecture.com

 

Stavba s najvyššou kvalitatívnou úrovňou

 

Ak sme spomínali komfort a kvalitu tejto vily, vyzdvihnúť musíme aj konštrukčné prevedenie a výber stavebných materiálov. Medzi najzaujímavejšie riešenia patrí fasáda zo zoxidovanej medi, no pozornosť vzbudzuje aj oceľové schodisko vedúce k domu či extra veľké okná, ktoré sa starajú o prísun denného svetla. Celá stavba pôsobí ako jeden kompaktný celok ponúkajúci elegantný dizajn a najvyššiu kvalitatívnu úroveň, čím sa radí k top domom v celom Taliansku.

Zdroj: archdaily.com

 

Text : Róbert Bosák

Foto : copperconcept.org, querybook.com, e-architect.co.uk, archdaily.com, aasarchitecture.com