Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

O chvíľu štartuje CONECO a RACIOENERGIA

Napísal Róbert Bosák, 24.03.2015

V poslednom období sa usporiadalo viacero veľtrhov zaoberajúcich sa oblasťou stavebníctva. Už o pár hodín sa otvoria brány ďalšieho z nich, ktorý má ponúknuť návštevníkom zaujímavé novinky spojené s touto tématikou. 

Zdroj: www.incheba.sk


Priaznivci stavebných noviniek majú ďalší dôvod na radosť, pretože zajtra ráno začína ďalší z úspešných stavebných veľtrhov s medzinárodnou pôsobnosťou. Jedná sa hneď o dva veľtrhy spojené do jedného a sú nimi CONECORACIOENERGIA. V oboch prípadoch ide o akcie venované stavebnému sektoru a tým najatraktívnejším novinkám z tejto oblasti, takže určite sa oplatí prísť.

Zdroj: www.incheba.sk


Tradičný veľtrh o chvíľu štartuje


Otvorenie veľtrhov CONECO a RACIOENERGIA sa zaháji hneď zajtra a pokračovať budú v nadchádzajúcich dňoch do 28.marca. Začiatok otváracích hodín je vždy rovnaký, takže navštíviť veľtrh môžete v spomínané dni už od 9:00. Každý deň do piatku bude výstava zatvorená o 18:00 a v posledný sobotný deň sa celý veľtrh ukončí o 16:00.


Dejiskom opäť Incheba


Bratislavská Incheba a nitriansky Agrokomplex sú najznámejšími slovenskými výstaviskami, takže záujem o organizovanie veľtrhov na týchto miestach je vysoký. Práve v Inchebe sídliacej v bratislavskej časti Petržalka je už všetko pripravené na zahájenie spomínaných veľtrhov, takže onedlho sa otvoria brány prestížnej udalosti venovanej všetkým stavbárom.


V ústrety novinkám a úsporám


Oba pripravované veľtrhy majú bohatú históriu a ich organizovanie sa nesie v znamení noviniek v oblasti stavebníctva už niekoľko rokov. Kým RACIOENERGIA privíta svojich návštevníkov už 25.krát, CONECO otvára svoj 36.ročník. Aj tento rok si tu ľudia hľadajúci všetko podstatné o rekonštrukciách, stavebných materiáloch, záhradách a stavebných trendoch môžu nájsť to hľadané. Organizátori sa rozhodli venovať zvýšenú pozornosť aj možnostiam úspory za bývanie, preto bude táto téma rezonovať na veľtrhu najviac.


Novinkou je sekcia VODA


Bude to prvýkrát čo sa pozornosť organizátorov výrazne upúta na vodu a jej spojenie s energiou. Úloha vody v stavebníctve a bývaní je dôležitá a platí to dvojnásobne pri prezentovaní úsporných riešení, takže vytvorenie novej sekcie na veľtrhu sa dá hodnotiť ako správny krok. Vzhľadom oslavy Svetového dňa vody z 22.marca je zahrnutie tejto sekcie zaujímavým krokom.

Zdroj: www.mariner.sk


Nakoľko je veľtrh CONECO RACIOENERGIA preslávený a posledné ročníky ukázali obrovský záujem aj za hranicami Slovenska, očakávania organizátorov sú opäť vysoké. Aj tento rok prídu vystavovať svoje novinky stovky firiem a po minuloročnej návšteve takmer 100 000 ľudí sa podobné čísla očakávajú aj teraz. Už onedlho sa otvoria brány Incheby pre všetkých návštevníkov, ktorých zaujíma svet stavebníctva a najmä hľadanie úsporných riešení spojených s bývaním.


Text : Róbert Bosák

Foto : incheba.sk, mariner.sk