Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Nový nadstavec Noozle vraj ušetrí 98% vody

Napísal Róbert Bosák, 22.09.2016

Po dosiahnutí čo najvyšších čísel úspory pri spotrebe vody túži každý z nás. Takúto požiadavku sa snaží splniť aj spoločnosť Altered, ktorá so svojim novým produktom sľubuje neuveriteľnú úsporu až na úrovni 98%. Je niečo také vôbec možné?

 

So snahou nájsť efektívne spôsoby na znižovanie nákladov za spotrebu vody, ale aj za ďalšie využívané energie, sa v súčasnosti stretneme takmer v každej domácnosti. Je to práve voda, ktorá dáva nášmu rozpočtu zabrať, a ktorej úspora dokáže citeľne znížiť výdavky. S novým nadstavcom Noozle od spoločnosti Altered sa to vraj podarí, no otázne ostáva, či nejde len o ďalší reklamný ťah.

 

Úspora až 98%

 

Spoločnosť Altered už predstavila viacero unikátnych produktov, no v prípade špeciálneho nadstavca Noozle ide o dosť výrazný posun. Tento malý, no o to viac šikovný pomocník má schopnosť ušetriť až 98% vody pri bežných činnostiach ako čistenie zubov či umývanie rúk. To z neho robí hit švédskeho výrobcu, ktorý sa snaží zatočiť s vysokými faktúrami za vodu.

Zdroj: www.imgrum.net

 

Spotreba vody v 2 predvolených režimoch :

 

1. režim upraveného prúdu – spotreba 1,8 l/min.

2. režim vytvárania hmly – spotreba 2 dl/min.

 

Tajomstvom je „atomizácia“

 

Základom úspechu je podľa švédskej spoločnosti proces atomizácie, počas ktorého sa tvoria milióny kvapôčok vody, čím je možné dosiahnuť vysokú mieru úsporu. Myšlienku využitia atomizácie pri výrobe vysvetľuje aj Kaj Mickos, tvorca produktu: „Použijete len toľko vody, koľko skutočne potrebujete a nebudete si nechávať pretekať vodu a tým pádom aj peniaze pomedzi prsty.“

Zdroj: www.gigazine.net

 

Predávať sa má za 40€

 

Tento čarovný vynález sa javí ako jedno z revolučných riešení, ktoré by mohlo zmeniť mnohé domácnosti po celom svete. Podľa výrobcov sa bude dať nainštalovať na batérie v Európe aj v USA, a čo je najlepšie, predajná cena má byť stanovená „len“ na 40€. Vďaka tomu môžeme kúpu nadstavca považovať za rozumnú investíciu, samozrejme za predpokladu, že funguje.

 

Hit budúceho roka?

 

Prví majitelia nadstavcov by ich mohli testovať už v decembri, kedy má byť Noozle oficiálne predstavený. Pokiaľ sa všetko podarí, s príchodom nového roka sa môže začať jeho oficiálny vstup na trh a spustiť predaj. Očakávania sú dosť vysoké a viacerí predajcovia tvrdia, že tento produkt sa stane novým hitom v sanitárnom sortimente.  

Zdroj: www.bigumigu.com

 

Špekulácie o tom, či je nadstavec účinný a skutočne dokáže znížiť náklady za vodu, môžeme uzavrieť tým najlepším riešením. Treba počkať, kým produkt príde aj ku nám a potom si ho vyskúšať. Ak skutočne ušetrí až 98% vody, klobúk dole pred výrobcami. Ak ale neúčinkuje, tak ide len o ďalší zavádzajúci trik na spotrebiteľov, od ktorého radšej ruky preč.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : imgrum.net, gigazine.net, bigumigu.com