Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Nové postele, ktoré umožňujú pohodlný spánok na tráve

Napísal Róbert Bosák, 12.05.2017

Nie sú potrebné veľké investície, nevyžadujú špeciálne doplnky a hodia sa do interiérov aj exteriérov. Reč je o posteliach z trávy, ktoré sa ihneď po svojom uvedení stali hitom domácností po celom svete.

 

Výrobcovia postelí sa oháňajú rôznymi superlatívmi, ktoré vraj robia ich sortiment najlepším na trhu. Niektoré spĺňajú všetky požiadavky, ktoré má kvalitná a komfortná posteľ spĺňať, iné sú len nepodareným marketingovým ťahom. V prípade postelí z trávy sú názory rôzne, takže najlepšie bude vyskúšať takúto netradičnú formu nábytku na vlastnej koži a na základe svojej skúsenosti ich následne zaradiť do niektorej zo skupín.

 

Tráva namiesto bežného matracu

 

S nápadom zhotovovať postele z trávy prišiel Janos Hodges. Šikovný záhradný architekt sa pohral s vlastnou kreativitou a vymyslel neobyčajný spôsob ako jednoducho a lacno vyrábať nový druh postelí. Zaujímavé je, že pri celom postupe výroby hrá hlavnú úlohu tráva. Práve tá sa stala náhradou klasických matracov, ktoré pri tomto druhu nábytku nie sú vôbec potrebné.

Zdroj: slovenskyviral.com

 

Jednoduchý postup výroby

 

Pozitív, ktoré sa s týmito posteľami spájajú, nájdeme niekoľko. Tým najväčším je možnosť zhotoviť si ich samostatne, pričom vás to vôbec nebude stáť veľa peňazí. Na výrobu budete potrebovať dosky (alebo iný vhodný materiál), z ktorých si spravíte konštrukciu, a zeminu s vysadeným trávnikom. Ten následne zaplní priestor, na ktorom by bol v inom prípade práve matrac.

Zdroj: prosvet.cz

 

Postele do každého exteriéru

 

Na týchto posteliach nie je úžasný len ich originálny štýl a jednoduchý postup výroby. Oceniť treba aj všestranné využitie, nakoľko sa nemusia využívať len v interiéroch. Cieľom výroby je práve umiestnenie na terasách, záhradách a pod altánkom, kde môžu tvoriť súčasť záhradného nábytkového setu.

Zdroj: mymodernmet.com

 

Novinka akou sú postele z trávy síce nedobyje trh, no nájde si dostatok priaznivcov, ktorí sa nebudú báť skúsiť zaexperimentovať s niečím netradičným. Prečo aj nie, veď takéto postele sú zárukou zdravého a ekologického spánku. A čo je najlepšie, využívať sa dajú na čerstvom vzduchu rovno pod hviezdami, čím dajú spánku svojské čaro. 

 

Text: Róbert Bosák

Foto: borepanda.com, slovenskyviral.com, prosvet.cz