Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Nová zipline dráha v Gombaseku čaká na kolaudáciu

Napísal Róbert Bosák, 08.05.2023

V okrese Rožňava je dokončená ďalšia atrakcia. Nová zipline dráha má pomôcť zvýšiť návštevnosť obce Slavec a jej miestnej časti Gombasek. Verejnosti má byť sprístupnená po kolaudácii.

 

Stavebné práce na novej zipline dráhe v Gombaseku sa ukončili v priebehu apríla. Aktuálne sa čaká na jej kolaudáciu, po ktorej má byť atrakcia sprístupnená širokej verejnosti. Členovia OZ Pre rozvoj Gombaseku, ktorí sú iniciátormi projektu, očakávajú ukončenie kolaudácie do konca júna.

Zdroj: keturist.sk

 

Z kempingového areálu k historickému kláštoru

 

Nová atrakcia si odkrúti premiéru počas tohtoročnej letnej sezóny. Návštevníkov čaká divoká „jazda“ dlhá približne 500 metrov. Nástupný bod zipline dráhy sa nachádza v kempingovom areáli v Gombaseku. Dráha vedie rovno k pozostatkom historického pavlínskeho kláštora, ku ktorému sa z kempingového areálu dá dostať aj peši po turistickom chodníku.

 

Náklady na realizáciu dosiahli takmer 300 000 € 

 

Výstavba novej zipline dráhy má prispieť k podpore zvýšenia návštevnosti Gombaseku, jeho kempingového areálu aj ruín pavlínskeho kláštora. Na realizáciu projektu s týmto účelom bolo vynaložených takmer 300 000 €. Čiastkou 200 000 € sa na financovaní podieľal Košický samosprávny kraj. Zvyšnú sumu uhradilo OZ Pre rozvoj Gombaseku z vlastných zdrojov.

Zdroj: terraincognita.sk

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: TASR – teraz.sk

Zdroj foto: keturist.sk, terraincognita.sk