Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Nitru čaká výstavba nových bytov. 265 ich pripravujú v časti Diely.

Napísal Róbert Bosák, 25.02.2017

Realitný trh v nitrianskom regióne sa od ohlásenia príchodu Jaguaru rozbehol celkom slušným tempom. Nielenže rastú ceny podporované vyšším dopytom, ale aj developeri vycítili svoju šancu a začali zvyšovať aktivitu.

 

S príchodom spomínanej automobilky vzniknú tisíce nových pracovných miest, čo do Nitry a jej najbližšieho okolia priláka mnoho obyvateľov. Nové možnosti na bývanie sa tak určite zídu a jednou z nich má byť aj nedávno avizovaný bytový projekt, ktorý chcú čoskoro začať stavať v nitrianskej časti Diely.

 

Projekt ráta s 5 novými bytovkami

 

Priestor na ďalšiu výstavbu v lokalite Diely sa nájde napriek početnej bytovej zástavbe stále. Aj preto sa investori zo spoločnosti R1 Properties, s.r.o. rozhodli pripraviť projekt bytového komplexu, ktorý má vyrásť v podobe 5 nových bytových domov. Celková podlahová plocha má dosiahnuť skoro 23 000m2, pričom vyše 18 000m2 zaberie nadzemná časť budov. 

 

Nitriansky trh doplní 265 bytov

 

Podľa predloženej projektovej dokumentácie je cieľom pripravovanej výstavby realizácia 265 bytov. Tie majú záujemcom ponúknuť bežný mestský štandard typický pre pomery bývania na Slovensku. Ponuku nitrianskeho realitného trhu tak obohatí dostatok nových bytov, ktoré budú aspoň čiastočne riešiť prudko rastúci dopyt po bývaní zapríčinený migráciou budúcich zamestnancov Jaguaru.

 

Počet nových bytov podľa dispozície:

 

2-izbové – 130

2,5-izbové – 107

3-izbové - 28

 

Výstavbu chcú zahájiť v júni

 

Projekt výstavby je viac-menej hotový a nedávno ho predložili kompetentným na posúdenie. Následne by mohli prebehnúť posledné prípravné úkony a po nich sa môžu zahájiť stavebné práce, ktorých začiatok sa odhaduje niekedy na jún. Známy je aj prvý predpokladaný termín kolaudácie, ktorá by mohla prebehnúť niekedy na prelome rokov 2019 a 2020.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : nitraden.sk