Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Nemecký Frankfurt čaká top veľtrh ISH

Napísal Róbert Bosák, 02.03.2017

Podujatie, ktoré patrí k vrcholom programu medzinárodných veľtrhov zameraných na stavebníctvo a príbuzné obory. Reč je o ISH, jednom z najväčších veľtrhov tohto typu, ktorý bude aj tento rok otvárať brány tisíckam návštevníkov z celej Európy.

 

Program marcových podujatí v Nemecku bude okrem iného znova patriť aj medzinárodnému veľtrhu ISH. Rovnako ako v minulých rokoch, aj tento rok sa Frankfurt nad Mohanom zmení na celosvetové centrum noviniek (nielen) z oblasti stavebníctva. Pripravený program má byť poriadne pestrý a tisícky návštevníkov z desiatok krajín si vraj opäť prídu na svoje.

 

Všetko pre stavebníkov a dizajnérov

 

Frankfurtské výstavisko sa na celých 5 dní stane domovom popredných stavebných firiem a kúpeľňových štúdií. V dňoch od 14. do 18.marca tu totiž prebehne 20.ročník medzinárodného veľtrhu ISH, ktorý ponúkne to najlepšie pre stavebníkov a dizajnérov z celej Európy. Nabitý program plný výstav, prednášok, konferencií a sprievodných akcií tak znova privíta zástupy zvedavých nadšencov, ktorí sa chcú oboznámiť s horúcimi novinkami.

Zdroj: senseandcontrol.com


Veľtrh rozdelený na 2 časti

 

Ako je už v prípade príprav ISH zvykom, program veľtrhu bude pozostávať z dvoch hlavných blokov. Tie budú doplnené aj rôznymi fórami, na ktorých sa stretnú zástupcovia stavebníctva, developmentu a realitného trhu s cieľom viesť dialóg o vývoji v konkrétnych segmentoch.

 

1.ISH Energy – Prvý z blokov sa bude týkať noviniek, ktoré majú nejaký súvis s energiou využívanou v budovách. Návštevníci sa zoznámia s tými najnovšími produktmi a službami orientovanými na obnoviteľné zdroje, klimatizácie aj chladiacu a ventilačnú techniku.

Zdroj: apengroup.com

 

2.ISH Water – V druhom bloku sa pôjde viac do zákutí súčasného dizajnu a to hlavne do toho kúpeľňového. Cieľom organizátorov je zmeniť časť výstaviska na najväčší showroom dizajnových noviniek, v ktorom bude všetko potrebné pre vybavenie kúpeľní.

Zdroj: mobiltesino.it

 

Vyše 2400 vystavovateľov

 

Frankfurtský veľtrh si získal prívlastok „jeden z najväčších“ hlavne vďaka obrovskému počtu vystavovateľov. Tento rok ich má byť vyše 2400, pričom do zoznamu sa pridali aj odborníci z krajín mimo Európy, čo je pre organizátorov skvelou správou. Tým už len ostáva veriť, že aj tento rok zvládnu návaly verejnosti, ktorá je kvôli novinkám zo stavebníctva a kúpeľňového dizajnu  ochotná cestovať do Frankfurtu aj zo vzdialených kútov sveta.

Zdroj: ntradeshows.com 

Text : Róbert Bosák

Foto : buildup.eu, senseandcontrol.com, apengroup.com, mobiltesino.it, ntradeshows.com