Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Nehnuteľnosti.sk spúšťajú novú kampaň

Napísal Nehnutelnosti.sk, 22.09.2023

Kampaň vznikla v spolupráci s agentúrou New School Communications a produkčnou agentúrou endrius. Cieľom kampane je uistiť diváka, že pri predaji nehnuteľnosti nie je na všetko sám a zároveň, že správne vyplnený inzerát predáva. Silnou oporou pri predaji je portál Nehnuteľnosti.sk, ktorý mesačne obslúži viac ako 650 000 používateľov a disponuje ponukou viac ako 80 000 nehnuteľností.

 

Kreatíva pracuje so životnou situáciou dvoch mladých ľudí, ktorí sa snažia predať byt po babke. Vzhľadom na nedostatok skúseností sa dostávajú do vtipných situácií. Divák sa vie vžiť do postáv a spomenúť si, že v mladosti urobil viacero chýb, či nesprávnych rozhodnutí. Do veselého príbehu pohodového predaja nehnuteľnosti vstupuje frustrácia, ktorá je spôsobená nezdarným predajom bytu. Celú situáciu prichádza upokojiť Vlado Voštinár, ktorého diváci vnímajú v spojitosti s realitnými témami. Následne ich nasmeruje na spoľahlivého partnera pri predaji – Nehnuteľnosti.sk.

 

Lukáš Hladík, Head of Marketing Nehnuteľnosti.sk: „Väčšina z nás kupuje alebo predáva nehnuteľnosť len párkrát za život. Je to pritom tá najväčšia investícia, akú robíme. Preto je dôležité minimalizovať chyby, aby sme urobili správne rozhodnutia. Vďaka pomoci od spoľahlivého partnera, akým je portál Nehnuteľnosti.sk, však ide všetko jednoduchšie.“

 

Andrej Solár, endrius: „Máme veľkú radosť, že si agentúra a klient vybrali práve endrius pre realizáciu tohto projektu. Výber vhodného režiséra spolu s vytvorením kompaktného tímu na našu malú lokáciu boli kľúčové úlohy. Všetky fázy produkcie prebehli na výbornú a tešíme sa z vydareného výsledku.“ 

 

Teodor Kuhn, režisér: „Výhodou bola pre mňa možnosť pripraviť vlastný scenár a dôsledne napĺňať svoju predstavu. Tvorivá sloboda a dôvera, ktorú mi klient prejavil, znamenali, že pre mňa šlo o srdcový projekt, nie bežnú zákazku.” 

 

Produkcia: endrius 

Réžia: Teodor Kuhn

DOP: Oliver Záhlava

Kreatíva: New School Communications