Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Národný futbalový štadión bude drahší, a neskôr

Napísal Róbert Bosák, 07.09.2018

Nie a nie sa dočkať. Národný futbalový štadión, ktorého realizácia sa po dlhšom čakaní konečne začala, mal byť hotový ešte tento rok. Podľa aktuálneho stavu výstavby je však viac ako pravdepodobné, že v plánovanom termíne sa kolaudovať nebude.

 

Tí, ktorí aspoň v kútiku duše verili najoptimistickejším vyhláseniam o možnosti sledovať na novom Národnom futbalovom štadióne prvý zápas ešte pred koncom roka, budú sklamaní. Podľa najnovších informácií sa tak nestane, pretože práce na dlho očakávanom projekte nejdú podľa časového harmonogramu. Údajným dôvodom meškania majú byť niektorí dodávatelia aj nečakané predraženie výstavby.

Zdroj: www.tasr.sk 


Výstavba sa predraží, podľa investorov nie prehnane

 

Podľa tlačovej správy od TASR (www.tasr.sk) bude celková cena za výstavbu štadióna vyššia ako sa pôvodne predpokladalo. Konkrétnu sumu zatiaľ nevedia alebo nechcú oznámiť ani investori z rovnomennej spoločnosti Národný futbalový štadión, no podľa ich slov by to nemalo byť viac ako 7 až 10 mil. €. Podľa niektorých vyjadrení sa možno podarí stlačiť cenu „nadštandardných“ prác aj na 5 až 6 miliónov.

Zdroj: www.tasr.sk 


Vláda chce lepší štadión aj za cenu vyšších nákladov

 

Za zdražovaním stavebných prác je najmä predraženie osvetlenia a infraštruktúry spojenej s chodom štadióna. Aj keď možnosťou je vsadiť na menej kvalitné zariadenie a tým ušetriť, vláda ako spoluinvestor takéto riešenie odmieta. Podľa premiéra si hlavné mesto a s ním celé Slovensko zaslúži kvalitný štadión v najvyššom štandarde spĺňajúcom kritériá UEFA, a to aj za cenu vyšších investícií.

Zdroj: www.tasr.sk 


Aký podiel majú vyššie náklady na rýchlosť výstavby, to sa posudzuje ťažko, no istý vplyv to určite má. Fanúšikovia si tak budú musieť na zápasy odohrané v novom bratislavskom stánku ešte nejaký čas počkať. To zrejme vyhovuje fanúšikom z Trnavy a jej blízkeho okolia, ktorí si v domácej City Arene užijú o niekoľko zápasov viac.  

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.tasr.sk

Foto: www.tasr.sk