Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Najviac najdrahších rezidencií v Európe je na Britských ostrovoch

Napísal Róbert Bosák, 21.05.2017

Briti sa neboja, že lukratívne nehnuteľnosti za desiatky miliónov eur by nenašli nových majiteľov. V zozname najdrahších európskych rezidencií ich totiž majú spomedzi krajín starého kontinentu jednoznačne najviac.

 

Niektoré portály a poradenské spoločnosti sa pravidelne venujú tvorbe zoznamov najdrahších rezidencií. Nedávno sme sa mohli zoznámiť s prehľadom aktuálne najdrahších sídel starého kontinentu, v ktorom nechýbalo viacero lukratívnych stavieb. Zaujímavé je, že mnohé z nich sa nachádzajú vo Veľkej Británii, pričom ich súhrnná cena dosahuje niekoľko miliárd eur.

 

Kensington Palace (Londýn) – Sídlo za zhruba 200 miliónov eur je aktuálne vo vlastníctve britskej kráľovskej rodiny. Tá môže využívať doslova kráľovské bývanie na najvyššej úrovni, ktorou je tento drahý palác obklopený obrovskými pozemkami známy.

Zdroj: royalparks.org

 

One Hyde Park (Londýn) – Ďalšou z rekordne drahých rezidencií je penthouse na vrchole komplexu One Hyde Park. Ten ponúka apartmán s výmerou 1600m2 v tom najluxusnejšom prevedení, no zaň si treba zaplatiť skoro 200 miliónov eur.

Zdroj: dailymail.co.uk

 

Victorian Villa (Londýn) – Super drahých nehnuteľností je v Londýne viacero a patrí medzi nich aj obrovské sídlo vo viktoriánskom štýle postavené v južnej časti mesta. Hodnota tohto 5-poschodového komplexu vo vlastníctve jednej ukrajinskej milionárky sa vyšplhala až nad 70 miliónov eur.

Zdroj: cyberprop.com

 

Updown Court (Surrey) – V porovnaní s vyššie uvedenými objektmi ide o lacnú záležitosť. Za toto okázalé sídlo by si majitelia v prípade predaja mohli vypýtať maximálne 50 miliónov a to aj napriek  prítomnosti tenisových kurtov, bazénov, kinosál či stajní pre kone.

Zdroj: wikipedia.org

 

Buckingham Palace (Londýn) – Na záver sa ešte raz vrátime k tým najdrahším rezidenciám, pričom v tomto prípade ide o jedno z najdrahších sídel planéty. Slávny Buckinghamský palác, v ktorom sídli samotná britská kráľovná, má totiž hodnotu 1,5 miliardy dolárov.

Zdroj: buckinghampalace.co.uk

 

Výber týchto luxusných objektov je len zlomkom toho, čo ponúka britský trh s lukratívnymi rezidenciami. Nájdeme ich v rôznych kútoch krajiny, v rôznych podobách a najmä v rôznych cenových hladinách. Takéto nehnuteľnosti však nie sú dostupné pre bežných Slovákov, takže akurát sa na nich môžeme s obdivom dívať. 

 

Text : Róbert Bosák

Foto : wikipedia.org, royalparks.org.uk, dailymail.co.uk,cyberprop.com, buckinghampalace.co.uk