Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Najväčšia podmorská reštaurácia čoskoro otvára, pre vysoký dopyt spustila on-line rezervácie

Napísal Róbert Bosák, 22.10.2018

Unikátna podmorská jedáleň, ktorá bude najväčšou svojho druhu. Presne taká má byť nová reštaurácia Under, ktorú čoskoro otvoria pri nórskych brehoch Severného mora.

 

O pripravovanej nórskej reštaurácii Under, ktorá má byť jedným z najlepších gastrozariadení sveta, sme už raz písali. Vtedy sme vás informovali o začiatku jej výstavby, ktorá sa aktuálne blíži ku koncu. S tým stúpa aj záujem o večeru s jedinečným zážitkom pod morskou hladinou, na čo majitelia zareagovali spustením on-line rezervačného systému.

Zdroj: www.world-architects.com 


Rezervácia z pohodlia domova

 

Zdá sa, že lepšie riešenie, ako vytvárať poradovníky, zatiaľ nejestvuje. Majitelia podmorskej reštaurácie, ktorej slávnostné otvorenie je na spadnutie, tak chcú vyhovieť všetkým hosťom, ktorí chcú navštíviť prvú európsku reštauráciu tohto druhu. Ako riešenie extrémne vysokého dopytu spustili nový rezervačný systém, vďaka ktorému si môžu zákazníci rezervovať stôl priamo z domu, a to pomocou jednoduchého on-line formulára.

Zdroj: www.demilked.com 


O zážitok sa zákazníci „bijú“

 

On-line rezervačný systém nebol vytvorený náhodou. Za jeho spustením je spomínaný dopyt po večeri v najväčšej podmorskej reštaurácii, ktorá láka hostí z celého sveta. Už teraz je jasné, že realizácia projektu bola správnym krokom, pretože do apríla budúceho roka je beznádejne vypredané. Zákazníci sa o možnosť stráviť pod morom aspoň jeden večer bijú, takže kto si chce užiť takýto zážitok čo najskôr a čo najlacnejšie, nemal by rezerváciu odkladať.

Zdroj: www.pinterest.com 


V skratke o reštaurácii Under:

 

- objekt reštaurácie sa rozkladá na 3 poschodiach

- dno reštaurácie je ponorené do hĺbky 5 metrov

- v jedálni je panoramatické okno vysoké 4 metre

- jednotlivé steny objektu sú široké skoro 1 meter

- zariadenie bude zároveň slúžiť ako vedecké stredisko

- reštaurácia nebude ponorená celá, časť bude vykúkať sponad hladiny

Zdroj: www.demilked.com 


Presný termín otvorenia zatiaľ zverejnený nebol, za to voľné termíny, kedy sa v reštaurácii dá stráviť večer, už známe sú. Ak máte budúci rok možnosť navštíviť Nórsko, konkrétne mestečko Båly, a radi by ste strávili pár hodín na takomto úžasnom mieste, rezervujte si voľný stôl na webe https://under.dinesuperb.com/.

 

Text: Róbert Bosák

Foto: www.world-architects.com, www.demilked.com, www.pinterest.com