Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Najobľúbenejšie materiály pre interiérové zariadenie

Napísal Róbert Bosák, 12.11.2015

Výrobcovia interiérového zariadenia ponúkajú mnoho možností ako si vybrať to pravé pre svoju domácnosť. Jedným z kritérií výberu je často aj materiál, z ktorého sú dané produkty vyrábané. 


Od konkrétneho materiálu použitého pri výbere daného produktu závisí mnoho. Cena, kvalita aj dizajnový efekt sú často podmienené práve voľbou materiálu, takže tento faktor bude hrať dôležitú úlohu aj pri našom rozhodovaní. Ponuka súčasného trhu je naozaj bohatá, čo ponúka dosť dobrú možnosť pre každého zákazníka, aby si vyberal podľa vlastného vkusu a vsádzal na materiály, ktoré úroveň jeho bývania iba zlepšia.

 

Drevo je stále nenahraditeľné

 

Láska k drevu ako najlepšieho materiálu pre domácnosti je typická pre väčšinu Slovákov. Pomyselné teplo domova, tradičný vzhľad a živosť je len zlomkom pozitív, ktoré zdravotne nezávadné drevo prináša. Navyše jeho využitie je natoľko flexibilné, že svoje miesto si nájde v každej miestnosti, dokonca aj v kúpeľni. 

Zdroj: www.kreativita.info

 

Keramika nestráca na sile

 

Keramické materiály sú síce drahšie, no ich univerzálnosť spojená s perfektnou odolnosťou ich drží na vrchole záujmu. Rovnako ako drevo, aj keramiku môžeme nájsť v každej jednej miestnosti v podobe elegantných obkladov, dlažieb a rôznych bytových doplnkov.

Zdroj: www.stylainterier.cz

 

Využitie skla prekvapuje

 

Za zmienku stojí určite aj sklo, ktoré sa v poslednom čase využíva čoraz viac. Dnes nájdeme mnoho interiérov, ktoré okrem klasických predmetov zdobia aj sklenené dvere, kuchynské dosky či dokonca samotné steny. Umožňuje to schopnosť skla ako materiálu, ktoré ponúka viacero možností ako ho kvalitne a esteticky spracovať.

Zdroj: www.stylainterier.cz


Masívny kameň stále žiadanejší

 

S kameňom, či už prírodným alebo umelým, sa nestretávame len na záhradách. Miesto si získal aj v interiéroch, kde pôsobí svojim masívnym vzhľadom maximálne štýlovo. Okrem toho, do príbytku vnáša eleganciu, ktorá nám pripomína prvky dávnych umeleckých štýlov ako napríklad gotika alebo renesancia, ktoré výrazne oživujú charakter jednotlivých izieb.

Zdroj: www.itella.sk


Chladná oceľ pre luxusné príbytky

 

Oceľové zariadenie bolo príznačné najmä pre interiéry ladené v škandinávskom štýle, no dnes si hľadá cestu aj k iným typom domácností. Tento materiál je doslova vhodný na exkluzívne doplnky vyrobené v luxusnom prevedení, no problémom je, že sa nedá využiť na rôzne typy zariadenia ako napríklad drevo alebo keramika. 

Zdroj: www.kuchynske-drezy.eod.cz

 

Materiálov, ktoré si našli svoje miesto v našich interiéroch je samozrejme viac, no tie nie sú využívané až tak komplexne ako pätica spomínaných. Práve to je dôvodom, prečo sa drevo, keramika, sklo, kameň a oceľ využívajú najčastejšie a stávajú sa prirodzenou súčasťou našich domovov. Určite aspoň jeden z nich dominuje aj vášmu interiéru a sami môžete potvrdiť jeho vysokú kvalitatívnu úroveň a schopnosť oživiť dizajn celého priestoru.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : kreativita.info, stylainterier.cz, itella.sk, kuchynske-drezy.eod.cz