Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Najnovšia predajňa Apple bola otvorená v prerobenej londýnskej elektrárni

Napísal Róbert Bosák, 10.07.2023

Americký technologický gigant otvoril svoju 40. kamennú predajňu vo Veľkej Británii. Sídlom najnovšieho obchodu spoločnosti Apple sa stala niekdajšia londýnska elektráreň premenená na moderný polyfunkčný komplex.

 

Konverzia uhoľnej elektrárne Battersea Power Station patrí medzi najväčšie britské projekty premeny nevyužívaných priemyselných komplexov za posledné roky. 2 elektrárenské objekty vybudované v areáli s rozlohou úmernou veľkosti 32 futbalových ihrísk boli po necelých 40 rokoch nevyužívania prestavané na polyfunkčný komplex s bytmi, kanceláriami aj obchodmi. V zozname nájomcov, ktorí využívajú tamojšie komerčné priestory, sa objavila aj spoločnosť Apple.

Zdroj: apple.com

 

Obchod využíva obnoviteľné zdroje energie

 

Jeden z IT lídrov zo Silicon Valley si nevybral priestory Battersea Power Station náhodou. Prerobená elektráreň spĺňa najvyššie ekologické nároky, ktoré sú pre firemnú stratégiu Apple už nejaký čas doménou. Kamenná predajňa bola zriadená ako uhlíkovo neutrálna prevádzka, ktorá využíva na svoj chod 100 % elektriny z obnoviteľných zdrojov energie. Navyše, sídliť v polyfunkčnom komplexe, ktorý vznikol premenou legendárnej elektrárne, je vecou prestíže. Luxusne vybavené priestory s univerzálnym dizajnom v znamení prírodných prvkov a farieb sú garanciou dobrého firemného imidžu a vysokej návštevnosti.

Zdroj: apple.com

 

Okrem obchodu aj nové britské sídlo Apple

 

Ďalším dôvodom, pre ktorý sa 40. britská predajňa Apple usadila v lukratívnom londýnskom komplexe, je blízkosť britskej centrály. Z obchodu na 1. poschodí polyfunkčného objektu je to iba na skok do kancelárií, do ktorých bolo presťahované hlavné britské sídlo americkej firmy. Tá si v polyfunkčnom komplexe s celkovou výmerou administratívnej časti vyše 46 000 m² prenajala značnú časť kancelárskych priestorov, v ktorých bude po naplnení stavov pracovať 3000 zamestnancov.

Zdroj: appleinsider.com

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj foto: apple.com, appleinsider.com