Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Najlepšiu hypotéku podľa Fincentra a TRENDU poskytuje VÚB

Napísal Róbert Bosák, 19.04.2016

Kandidátov na zisk ceny pre najlepšiu hypotéku roka je vždy dosť, takže vybrať víťaza medzi širokou konkurenciou nie je vôbec jednoduché. Napriek tomu sa porota Fincentra a TRENDU rozhodla a my sme spoznali banku poskytujúcu najlepší hypotekárny úver.  

 

Po roku sa verejnosť opäť dozvedá meno banky, ktorá údajne ponúka najlepší hypotekárny úver. Výsledky k nám prišli po nedávnom odovzdávaní cien na vyhlásení víťazov súťaže Fincentrum a TREND Hypotéka roka 2016. Tretí ročník v rade dopadol tak trochu podľa očakávaní a my sa ideme pozrieť na víťazov a ich ocenené produkty.

 

Tretí ročník ovládla VÚB 

 

Podľa posledných výsledkov súťaže Banka roka bola najlepším účastníkom trhu Slovenská sporiteľňa. Preto niektorí očakávali, že tento poskytovateľ získa pomyslenú korunu aj v súťaži Fincentrum a TREND Hypotéka roka 2016. Aktuálne výsledky však ukázali niečo iné a za víťaza kategórie Hypotéka roka označili VÚB, ktorá je pre SLSP najvážnejší konkurent. Aj týmto víťazstvom sa môže priblížiť k lídrovi, čím sa na slovenskom trhu s hypotékami posilní konkurenčné prostredie vedúce k zvýhodneniu podmienok pre klientov. 

 

Aj v refinancovaní vedie VÚB

 

Okrem kategórie Hypotéka roka je súčasťou súťaže aj ocenenie Refinančná hypotéka roka. Tú získala takisto VÚB, čím v aktuálnom treťom ročníku súťaže potvrdila svoju dominantnú pozíciu medzi konkurenciou. Porota označila VÚB za víťaza na základe viacerých kritérií, pričom za smerodajné považovali transparentnosť a samozrejme výšku úrokových sadzieb. To však nie je všetko, pretože predstavitelia VÚB sa mohli tešiť aj z Ceny za inovatívnosť.

 

Bodovala aj SLSP

 

Keď sme spomínali vplyv SLSP na domácom hypotekárnom trhu, výsledky tejto súťaže ho len potvrdzujú. Najväčšia slovenská banka totiž skončila v oboch hodnoteniach na druhom mieste, pričom v kategórií Hypotéka roka strácala len niečo vyše 3 bodov. Za zmienku stojí aj špeciálne ocenenie Banka bez bariér, v čom SLSP zatiaľ nemá konkurenciu.

 

Po výrazných zmenách na hypotekárnom trhu, ktoré spôsobila novelizácia zákona o úveroch na bývanie, budú výsledky súťaže pre žiadateľov dosť veľkou pomôckou. Od 21.marca sa na trhu udialo pár zásadných zmien a klienti môžu mať z nových podmienok vedúcich k zmenám v poskytovaní produktov chaos. Práve aktuálne ocenenia pre banky s najlepšími hypoúvermi prichádzajú vhod a klientom dokážu pri výbere toho správneho produktu dobre poradiť.

 

Text : Róbert Bosák

Zdroje : hypotekaroka.sk

Foto : mbank.sk