Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Najkrajšie vianočné inšpirácie pre naše interiéry (1.časť)

Napísal Róbert Bosák, 20.12.2016

Klop, klop. Vianoce sú už za dverami a trpezlivo rátajú posledné dni, kým nadobro vstúpia do našich domácností a rozožiaria ich nádhernými dekoráciami. Niekoľko z nich stojí za pozornosť a ktovie, možno sa nimi pri výzdobe necháte inšpirovať aj vy.

 

Sú originálne, žiaria celým priestorom a pozitívne vplývajú na optimistickú atmosféru v domácnosti. Štýlové vianočné dekorácie, ktoré zdobia príbytky po celom svete, sa po roku opäť stávajú súčasťou najkrajších sviatkov v roku. Svojim šarmom upútali mnohých a pri pohľade na ich pestrofarebnosť, tvarovú rôznorodosť a tradičnú symboliku nenechávajú chladnými ani naše zmysly.   

 

Posteľná bielizeň so sviatočnými motívmi

 

Vzorované retro hviezdičky, veselé soby, tuční Mikulášovia a ďalšie iné tradičné motívy ovládnu výrobu posteľnej bielizne pred každými Vianocami. Obľúbené sú hlavne vo výrazných bielo-červených prevedeniach, ktoré sa ideálne hodia k sviatočnej atmosfére a svojim hravým štýlom nám zároveň spestria náladu.

Zdroj: www.sashe.sk

 

Snehobiele doplnky výzdoby 

 

Snehu je v našich končinách každý rok menej, takže niet sa čo diviť, že si ho nahrádzame aspoň dekoráciami. Žiarivá snehobiela farba pôsobí dojmom úplnej čistoty a navyše sa ako neutrálny odtieň zladí s akýmkoľvek prevedením interiéru. To nám umožňuje zaobstarať si doplnky v tomto štýle aj v hojnejšom počte a využívať ich v každej jednej miestnosti.

Zdroj: www.vianocnapredajna.sk

 

Stuhy v metalických farbách

 

Zlatá a strieborná sú tradičnou súčasťou vianočnej výzdoby, či už ako sviečky alebo vianočné ozdoby na stromček, no tento rok sa presadili aj vo forme dekoračných stúh. Tie sa využívajú na rôzne účely, napríklad pri previazaní vencov z ihličia, zdobení svietnikov alebo ako okrasa vianočných stromčekov.

Zdroj: www.anjelskestuhy.eu

 

Klasické viacramenné svietniky

 

Je jedno, či máte k židovskej kultúre nejaký vzťah alebo ste okolo nej ani neprešli. Typické viacramenné svietniky sa totiž dávnejšie stali súčasťou popredných trendov. Pôsobia klasicky, no zároveň majestátne a vianočnej výzdobe vnášajú istý duchovný rozmer. Výrobcovia sa ich snažia dodávať v rôznych prevedeniach, čo ulahodí využiť tento doplnok každému.

Zdroj: www.bighome.sk

 

Ihličnaté vence nevymizli

 

Klasické ozdobené vence rozvešané po dverách či oknách stále nevymizli a darí sa im napriek rastúcej ponuke moderných ozdôb. Takéto vence sú jedným zo symbolov Vianoc a dokážu nám pripomínať ich odkaz podobne ako vianočný stromček. Jediné, čo sa zmenilo je, že viac sa využívajú v umelej forme, ktorá neopadáva.

Zdroj: www.dekormark.sk

 

Námetov na elegantné vianočné dekorácie schopné pozdvihnúť pozitívnu atmosféru v našej domácnosti je nekonečne veľa. Ďalšie zaujímavé inšpirácie si predstavíme zajtra a podobne ako dnes pôjde o výber toho najkrajšieho a zároveň najaktuálnejšieho, čo ovláda súčasné dizajnérske trendy.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : modrastrecha.sk, sashe.sk, vianocnapredajna.sk, anjelskestuhy.eu, bighome.sk, dekormark.sk