Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Nábytok bez úchytiek dobýja domácnosti

Napísal Róbert Bosák, 26.10.2015

Vidíme ho v rôznych tvaroch, farbách aj materiáloch. Stal sa súčasťou kuchýň, obývačiek aj spální. Reč je o nábytku bez úchytiek, ktorý ovládol naše domácnosti a stará sa o vnášanie elegancie do interiérov.  


Medzi aktuálnymi trendami v interiérovom príslušenstve nájdeme rôzne exkluzívne novinky, ktoré prinášajú do našich príbytkov oživenie. Aj napriek tomu, že ich výroba je sprevádzaná zahrnutím inovatívnych prvkov do dizajnu a kvalitatívnej úrovne, mnohé z nich nenahradia staršie zaužívané doplnky, ktoré sú tradičnou súčasťou domácností. To však vôbec neplatí o nábytkových zostavách bez úchytiek, ktoré sa stali dosť obľúbené a v interiéroch sa objavujú stále častejšie. Nás samozrejme zaujíma, na základe čoho sa stali populárne a prečo ich spotrebitelia vyhľadávajú viac.  


Nábytok v elegantnom štýle

 

Hlavným cieľom výroby nábytku bez úchytiek bolo priniesť do jednotlivých miestností v bytoch a rodinných domoch nové nábytkové doplnky, ktoré žiaria originálnym štýlom. Práve typ zásuviek a skriniek bez úchytiek dokáže ponúknuť skvelý estetický dojem, ktorý očarí mnohých majiteľov domácností a tí si ho následne aj zaobstarajú. Navyše tento typ doplnkov je vhodný do všetkých miestností, takže pri zariaďovaní izieb môžete podporiť Vašu snahu o eleganciu aj zakomponovaním moderného nábytku v tomto štýle. 

Zdroj: www.sima-mont.sk


Inteligentné ovládanie  

 

Dôvodov vyhľadávania nábytku bez úchytiek je viacero, no medzi tie hlavné patrí nepochybne inteligentný spôsob ovládania. Na jednotlivých zásuvkách nie sú žiadne úchytky, čo umožňuje výrobcom prísť so systémom mechanického otvárania, ktoré sa zrealizuje prostredníctvom jednoduchého stlačenia. Systém ovládania je nastavený tak, aby bolo vysúvanie úplne tiché a komfortné. Za zmienku stojí aj flexibilita tohto systému, pretože sa môže aplikovať na viacero typov dvierok od tradičných dvojkrídlových až po posuvné.  

Zdroj: www.mado.cz


Bezpečnosť a hygiena

 

Ak sa pozrieme na ďalšie pozitíva tohto typu nábytku, nesmieme zabudnúť najmä na bezpečnosť a komfort. Vďaka povrchu zásuvky bez zabudovanej úchytky sa môžeme v danej miestnosti pohybovať oveľa slobodnejšie a nemusíme sa obávať nárazov, ktoré by mohli spôsobiť buď mechanické poškodenia alebo v horšom prípade nejaký úraz. Takisto musíme vyzdvihnúť aj väčšiu čistotu, ktorá je ďalším sprievodným znakom tohto systému. Pri práci s nábytkom nebudeme chytať žiadnu úchytku, takže tým pádom nemáme ako zásuvku zamastiť alebo inak zašpiniť.

Zdroj: www.mado.cz

 

Nábytok bez  zásuviek síce nie je na trhu vôbec dlho, no aj napriek tomu môžeme hovoriť o inovatívnom domácom pomocníkovi. Vzhľadom na množiace sa skúsenosti so spokojnými zákazníkmi sa osvedčil ako moderný doplnok a svoje miesto si dokáže získať v každom type domácnosti. Možno aj vy ste tento nábytok už vyskúšali a sami viete potvrdiť jeho vysokú kvalitatívnu úroveň spojenú s praktickou stránkou. Aj na základe týchto ohlasov môže byť bežnou súčasťou slovenských obydlí a stať sa dominantným prvkom ďalších interiérov. 


Text : Róbert Bosák

Zdroje : sima-mont.sk, mado.cz