Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Na veľtrhu BAU už tradične to najnovšie zo stavebníctva

Napísal Róbert Bosák, 06.02.2015

Medzinárodné veľtrhy sú vždy skvelou možnosťou ako návštevníkom predstaviť tie najhorúcejšie novinky z danej oblasti. Takéto veľtrhy sú už tradične prestížnymi udalosťami a záujem o nich sa pravidelne pohybuje vo vysokých číslach. 

Zdroj: www.konstrukce.cz


Medzi najvyhľadávanejšie veľtrhy patrí už niekoľko rokov aj BAU, medzinárodný veľtrh architektúry a stavebníctva. Jeho silné renomé v širokej konkurencii podobných udalostí budovali organizátori dlhšie, no zámer sa im úspešne podaril a dnes je veľtrh celosvetovo uznávaný, o čom svedčí stúpajúci počet návštevníkov a pozitívne ohlasy z každej strany. No a aby ste takisto vedeli čo sa na takejto udalosti deje, prinášame Vám to najpodstatnejšie z tohto veľtrhu.

Zdroj: www.konstrukce.cz


Prestížny veľtrh s bohatou históriou  


Dejiskom 22.ročníka slávneho veľtrhu bol nemecký Mníchov. Na tradičnom výstavisku sa predstavilo viac ako 2000 predstaviteľov spoločností zaoberajúcich sa stavebnými systémami, ktorí vo svojich stánkoch ukázali to najlepšie z vlastnej dielne. Na zaujímavé novinky sa prišlo pozrieť zhruba štvrť milióna návštevníkov, čím sa opäť potvrdil každoročne vysoký záujem.


Ústrednou témou stavebné systémy


Kto už počul o BAU, určite dobre pozná hlavné témy jeho programu. Tento rok medzi nimi nechýbala energetická efektívnosť, spojenie ľudí a budov, ich trvalá udržateľnosť a tzv. inteligentný urbanizmus. A počas niekoľkých dní patriacich veľtrhu boli práve novinky zo sveta moderných stavebných systémov odpoveďou na otázky ako spomínané hlavné témy preniesť do praxe pri výstavbe.

Zdroj: www.eurooknattk.cz


Novinky pre komerčné aj rezidenčné objekty


Pri organizácií veľtrhu sa myslelo na komerčné aj rezidenčné budovy. Súčasťou výstavných stánkov boli rôzne úsporné systémy pre oba typy nehnuteľností. Na prezentačnú ponuku sa návštevníci nemohli sťažovať, pretože tá zahŕňala rôzne okenné, fasádne, strešné aj interiérové systémy vrátane materiálov, ktoré sú pre úspornosť a energetickú efektívnosť stavby tými najdôležitejšími. Prezentované systémy však nie sú len o úspore a efektívnosti. Tvorcovia prikladali dôraz aj na štýlový dizajn, komfort a bezpečnostnú stránku, aby priniesli komplexné stavebné riešenie s vysokou kvalitatívnou úrovňou. 


BAU je ako medzinárodný veľtrh dobre známy minimálne v Európe a jeho organizovanie má pre všetkých zainteresovaných v oblasti architektúry a stavebníctva ďalekosiahly význam. Po obrovskom úspechu posledných ročníkov sa dá očakávať príprava podujatia aj na budúci rok, takže priaznivci úsporných stavebných riešení si môžu užiť tohtoročné novinky a potom sa už pomaly tešiť na ďalšie inovatívne systémy predstavené na pokračovaní prestížneho veľtrhu.


Text : Róbert Bosák

Foto : konstrukce.cz, eurooknattk.cz