Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Na slovenský trh dorazila prvá biometrická posteľ

Napísal Róbert Bosák, 19.05.2018

Na slovenský trh s výbavou a doplnkami do spální prichádzajú ročne desiatky nových produktov. Len hŕstke z nich sa podarí zabodovať niečím, čo môže zmeniť spánok alebo dokonca život kupujúcich. Práve nové biometrické postele by sa mohli zaradiť do tohto skromného zoznamu. 

 

Štýlová, pohodlná, praktická a podľa výrobcov aj schopná zvyšovať kvalitu spánku. Presne taká má byť MagniSmartech, pokroková novinka v predaji postelí, ktorá bola pred len pár dňami uvedená na slovenský trh. Jej výrobcovia ju predstavili ako unikátny model, ktorý vie ovplyvňovať kvalitu spánku a tým prispievať k celkovému zlepšeniu života.   

 

Prevratná posteľ budúcnosti

 

S prevratnou posteľou, ktorá má zmeniť spánok tisíckam ľudí, prišla spoločnosť Magniflex. Talianska firma, ktorá sa už vyše 50 rokov venuje výrobe zdravotných matracov, dokázala spojiť nadčasový dizajn s modernými technológiami, vďaka čomu navrhla a pred časom aj úspešne uviedla na trh tzv. „posteľ budúcnosti.“

Zdroj: news.franchiseindia.com 


Biometria sonduje spiaceho

 

Za prívlastkom „posteľ budúcnosti“ sa ukrýva najmä jej inteligentný profil schopný efektívne zlepšovať kvalitu spánku. V tomto prípade však nejde len o využité materiály, hrúbku matraca či jeho vlastnosti, ale o inštaláciu chytrého biometrického systému. Ten ma za úlohu sondovať spiaceho, na základe čoho sa dajú vyhodnotiť jeho návyky počas spánku a odstrániť prípadné nedostatky.

Zdroj: www.nonbiasedreviews.com 


Schopnosti MagniSmartech:

 

- biometrický systém zaznamenáva všetky pohyby spiaceho vykonané v období merania

- neodmysliteľnou funkciou je polohovateľnosť matraca a prispôsobenie správnej polohy

- súčasťou systému je sledovanie tepovej a dychovej frekvencie počas celej doby spánku

- pomocou zabudovaných senzorov dokáže monitorovať aj teplotu a hlučnosť v priestore

- jednoduché a bezproblémové ovládanie pomocou mobilnej aplikácie, možné aj na diaľku

Zdroj: www.bvv.cz 


Slovenskej a českej spotrebiteľskej verejnosti bola špeciálna biometrická posteľ predstavená na aprílovom veľtrhu MOBITEX v Brne. V rámci neho sa opäť vyhlasovali výsledky súťaže GRAND PRIX 2018 o najlepší výrobok na veľtrhu, ktorú ovládla práve novinka z Talianska. Tá tak oficiálne vstúpila na slovenský trh, kde by chcela pomôcť všetkým, ktorí chcú nájsť riešenie pretrvávajúcich problémov so spánkom.

Zdroj: www.sleepzoo.com


Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.magniflex.cz, www.techpedia.sk

Foto: www.magnismartech.com, news.franchiseindia.com, www.nonbiasedreviews.com, www.bvv.cz, www.sleepzoo.com