Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Na sídlisku Nové Mesto v Prievidzi pribudnú ďalšie parkovacie miesta

Napísal Róbert Bosák, 09.11.2023

Obyvateľov prievidzského sídliska Nové Mesto dlhodobo trápi problém s nedostatočnou parkovacou kapacitou. Vybudovanie niekoľkých desiatok nových parkovacích miest ho vyriešilo iba čiastočne. Situácia má byť opäť o niečo lepšia po ukončení 2. fázy projektu.

Prievidza, Zdroj: bojnice.eu


Vyše 130 nových parkovacích miest


V rámci 1. fázy projektu budovania spevnených parkovacích plôch a súvisiacej infraštruktúry na sídlisku Nové Mesto vzniklo 91 parkovacích miest. Vedenie mesta Prievidza momentálne pracuje na príprave 2. etapy, ktorá nadviaže na tú úvodnú. Stavebné práce prinesú ďalších 138 miest pre osobné vozidlá. 4 z nich budú vyhradené pre imobilných.


Náklady dosiahnu okolo 1,2 mil. €


Vybudovanie ďalších 138 parkovacích miest vrátane súvisiacej infraštruktúry bude stáť mesto Prievidza 1,2 mil. €. Časť z vyčleneného finančného balíka bude použitá aj na nové spevnené komunikácie, ktoré budú súčasťou areálu parkoviska. Plán realizácie 2. fázy projektu počíta aj s osadením zámkovej dlažby.


Začiatok realizácie na budúci rok


Predstavitelia mesta ohlásili začiatok 2. etapy na budúci rok. V prípade úspešných výsledkov verejného obstarávania a ukončenia všetkých príprav včas sa stavebné práce majú začať na jar 2024. Na 2. fázu nadviažu ďalšie 2 plánované etapy, pri realizácii ktorých vzniknú na sídlisku Nové Mesto ďalšie parkovacie miesta. Dokopy ich má byť v rámci 4 etáp vybudovaných 381.


Text: Róbert Bosák
Zdroj: TASR – teraz.sk
Zdroj foto: bojnice.eu