Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Na Liptove sa dá nakupovať v novom obchodnom parku

Napísal Róbert Bosák, 09.10.2018

Na mape slovenského retailového trhu je už niekoľko dní čerstvý nováčik. Tentoraz ide o menší obchodný komplex z Liptova, ktorý ponúka celkom slušné možnosti na nákup a príjemné posedenie pri dobrom jedle alebo kávičke.

 

Značkové obchody, zopár kaviarní a nejaké tie gastronomické možnosti, nielen to už niekoľko dní ponúka spotrebiteľom nová nákupná zóna z Liptova. Tou je práve Reatil Park Liptovský Mikuláš, ktorý na konci septembra doplnil obchodnú mapu v danej lokalite o ďalší nákupný komplex. V ňom je k dispozícií hneď niekoľko prevádzok, ktoré umožňujú (nielen) klientom z Liptovského Mikuláša a blízkeho okolia rozšíriť svoje nákupné možnosti.

Zdroj: www.cash.at 


Nové obchody pri D1 na Kamennom poli

 

Za projektom Retail Park stojí rakúska spoločnosť Soravia, ktorá u nás doteraz pôsobila len v hlavnom meste. Jej projekt z Kamenného poľa je tak prvým krokom k prípadnej expanzii po Slovensku. Práve poloha v tesnej blízkosti zjazdu z diaľnice smerom na Liptovský Mikuláš by jej mala zaručiť úspešný predaj, očakávanú návštevnosť a rastúce zisky.

 

Retail Park Liptovský Mikuláš v číslach:

 

- realizácia celého parku trvala zhruba 1,5 roka

- investícia do výstavby sa vyšplhala na 22 mil. €

- aktuálne je v parku otvorených 15 prevádzok

- plocha sprevádzkovanej zóny dosahuje 9000 m2

- nový park mal priniesť stovku pracovných pozícií

Zdroj: www.istp.sk 


Výstavbou, kolaudáciou a následným slávnostným otvorením parku sa jeho prevádzkovanie nekončí. Už budúci rok by sa v ňom mali pripraviť priestory na ďalšie rozširovanie, v rámci ktorého sa otvorí niekoľko ďalších prevádzok. Na Liptákov tak zrejme definitívne čaká veľká nákupná horúčka.  



Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.retailparkliptovskymikulas.sk, www.across-magazine.com

Foto: www.across-magazine.com, www.cash.at, www.istp.sk