Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Na Bratislavskej ulici v Dubnici nad Váhom pribudne vyše 20 bytov

Napísal Róbert Bosák, 30.11.2023

Bytový fond v Dubnici nad Váhom sa rozšíri o ďalšie byty. Viac ako 20 nových bytových jednotiek vznikne na Bratislavskej ulici. Súčasťou projektu bude realizácia technického vybavenia patriaceho k bytovému objektu.

Dubnica nad Váhom, Zdroj: dubnica.eu


24 bytov s bežným štandardom


Nové byty na Bratislavskej ulici vybuduje spoločnosť Hydros z Bánoviec nad Bebravou, ktorá so svojou ponukou uspela vo verejnom obstarávaní. 24 bytových jednotiek vybuduje v staršom objekte, ktorý bude prestavaný na menší bytový komplex. Byty majú byť zariadené v bežnom štandarde a ich obyvatelia budú môcť využívať aj vonkajšiu technickú vybavenosť vrátane prislúchajúcich parkovacích miest.


Prestavba za viac ako 1 mil. €


Spoločnosť Hydros zrealizuje stavebné práce spojené s prestavbou staršieho objektu na nový bytový komplex s prislúchajúcou technickou vybavenosťou za viac ako 1,33 mil. €. Uvedená čiastka je v porovnaní s pôvodnou predpokladanou cenou zákazky nižšia o necelých 330 000 €. Projekt je financovaný z niekoľkých zdrojov. Investíciu pokryje dotácia z rezortu dopravy, úver zo Štátneho fondu rozvoja bývania aj peniaze z mestského rozpočtu.


Text: Róbert Bosák
Zdroj: TASR – teraz.sk
Zdroj foto: dubnica.eu