Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Mothersill ako ideál pokojného bývania pri New Yorku

Napísal Róbert Bosák, 17.06.2015

Fantázia najlepších architektov je nekonečná a ak sa ich nápady podarí zrealizovať presne podľa predstáv, výsledkom je hotové umelecké dielo. Jedným zo skvostov moderného stavebníctva je aj známa americká rezidencia, ktorá z umenia architektúry ukazuje viac ako dosť.

Zdroj: www.homeadore.com


Villa Mothersill alebo ľudovo nazývaná „vila na dunách“ je jedinečným rezidenčným objektom, ktorý ponúka eleganciu, komfort aj kvalitatívnu úroveň zároveň. Na miestne pomery je tak trošku netradičnou stavbou, no presne to bolo cieľom architektov, ktorí sa dokonale pohrali so svojim návrhom a obyvateľom priniesli plnohodnotné bývanie v tom najlepšom štýle.

Zdroj: www.homedsgn.com


Netradičné bývanie za bránami New Yorku

 

Americká rezidencia Mothersill sa vďaka svojmu vzhľadu, vybaveniu a štýlu realizácie preslávila aj za bránami domácej krajiny. Očarujúca súkromná rezidencia stojí v oblasti Water Mill neďaleko rušného New Yorku, no v žiadnom prípade nečakajte nejaké veľkomestské bývanie. Projekt bol navrhnutý tak, aby mohli domáci obyvatelia nažívať v pokoji a harmónií mimo mesta a aby ich napĺňala radosť z unikátneho bývania, ktoré nie je v tejto lokalite vôbec bežné.   

Zdroj: www.homedsgn.com


Návrh sa podaril na výbornú

 

Nápad postaviť túto stavbu vzišiel z hláv architektov vedúcich ateliér Bates Masi Architects. Prepracovaný návrh domu sa premietol do reálnej podoby pred 2 rokmi a treba povedať, že práca na jeho spracovaní sa podarila na výbornú. Spojenie kreativity a dizajnu sa v tomto prípade ukázalo ako ideálne a vidno, že tvorcovia si na výslednej verzii domu dali poriadne záležať, čoho najlepším dôkazom je popularita vily aj za hranicami.

Zdroj: www.homeadore.com


Základom je spojenie v kontrastoch

 

Objekt ponúka majiteľom skvelú možnosť využitia nielen na dovolenkové účely. Štýl domu sa nesie v zaujímavom architektonickom duchu, ktorý vzhľadom na kontrast v prostredí spája viacero „protichodných“ prvkov, čím dáva stavbe jedinečný nádych. Na rozlohe necelých 560m2 nájdeme dostatok moderných dizajnových smerov, no v určitých častiach objektu cítiť aj nasledovanie typickej Gellerovej architektúry, ktorá bola hitom prímestských domov v 60.rokoch minulého storočia. To sa prenieslo aj do zámeru spojiť celú stavbu s okolitým prírodným prostredím a dodať jej tak svojské prevedenie.

Zdroj: www.homeadore.com


Moderné americké stavby ponúkajú najmä rozmanitosť, čo platí aj v prípade tejto známej rezidencie. Mothersill je dobrým príkladom ako spojiť klasiku s modernou a priniesť bývaniu v prírode mestský štýl dizajnu. Navyše nezabúdajme na skvelé konštrukčné a technologické vlastnosti nehnuteľnosti, vďaka ktorým môže byť dom plnohodnotne využitý ako komfortné miesto pre ideálnu dovolenku v krásnej lokalite za New Yorkom.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : homeadore.com, homedsgn.com