Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Moskovská umelkyňa navrhla byt v štýle štyroch ročných období

Napísal Róbert Bosák, 03.07.2016

Nie sú to len južanskí návrhári, ktorých práca dokáže prekonávať očakávania v oblasti interiérového dizajnu. Neuveriteľný vzhľad príbytku prinášajúci harmóniu a príťažlivú atmosféru dokážu navrhnúť aj v Rusku, čo sa nedávno podarilo miestnej umelkyni.

Zdroj: www.houzz.ru

 

Na európskom fóre sa po dlhšom čase podarilo zažiariť ďalšej ruskej umelkyni, ktorá sa pre svoj jedinečný návrh bytu zapísala do povedomia medzinárodnej verejnosti. Ide o maliarku a po najnovšom interiérovú dizajnérku, Annu Pavlovskayu, ktorá vytvorila unikátny farebný byt odrážajúci charakter štyroch ročných období. Výnimočne navrhnutý byt si na základe tejto symboliky vyslúžil aj rovnomenný názov a moskovský apartmán „Štyri ročné obdobia“ je tak skvelou inšpiráciou pre ďalších návrhárov.

Zdroj: www.houzz.ru 


Krása bytu spočíva v skromnosti a jednoduchosti

 

Od slávneho moskovského apartmánu by ste zbytočne čakali nejaký luxus alebo pompéznu extravaganciu. Šarm celého návrhu spočíva práve v skromnosti, ktorá je základom úspechu. Jednoduché prvky zladené vo vernom slovanskom štýle tak vyzdvihujú jedinečnosť objektu, ktorý v dnešnej dobe plnej gýču pôsobí ako pohladenie duše obyvateľov, ktorí chcú žiť podľa tradícií a odkazu klasiky.

Zdroj: www.houzz.ru

 

Od jarného rozkvetu až po zimný spánok

 

Symbolický názov bytu „Štyri ročné obdobia“ nie je náhodný a má konkrétny súvis s daným charakterom objektu a jeho svojským zariadením. Pri pohľade do jednotlivých izieb sa nám totiž zjaví ucelený obraz celého kalendárneho roka, ktorý sa odráža v ideálne zvolenej voľbe farieb a materiálov.

 

Jarný rozkvet – Vystihujú ho napríklad akčné farby zakomponované do celkového vzhľadu izieb, ktoré vytvárajú dojem, že po dlhej zime prichádza očakávaný rozkvet.   

 

Letná nálada – Leto nám môžu pripomínať presvetlené miestnosti, v ktorých sa vynikajú krémové a maslové odtiene domácich textílií.

 

Jeseň a jej tvorivý duch – Jesennú tvorivosť a predstavivosť nájdeme v podobe štýlových váz, svietnikov alebo čalúnenia. Na prvý dojem síce pôsobia nevýrazne, no pri pohľade na byt ako jeden celok vynikajú a obrazu priestoru dávajú jasný zmysel.

 

Zimný spánok – Dominancia bielosivého prevedenia v niektorých izbách je v kombinácií s neutrálnymi dekoráciami ideálnym symbolom prichádzajúceho zimného spánku.

Zdroj: www.houzz.ru

 

Nebyť výnimočného odkazu a jeho precíteného, miestami až sentimentálneho stvárnenia, moskovský apartmán by v množstve návrhov bytov nevynikal. Autorka dizajnu však ukázala, že zariaďovanie bývania je umením, v ktorom nejde ani tak o inováciu, ako o srdce prejavené pri práci. To sa moskovskej dizajnérke Anne Pavlovskaya podarilo dokonale, čoho výsledkom je jeden z najpopulárnejších bytov (nielen) v Rusku.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : houzz.ru