Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Moderný dom, ktorý vyniká

Napísal Róbert Bosák, 05.10.2015

Najzaujímavejšie rodinné domy sa vždy vyznačujú moderným konštrukčným riešením, správnou súhrou materiálov a originálnym dizajnom. Toto spojenie vystihuje aj jeden dom stojaci blízko Bratislavy, ktorý určite stojí za pozornosť. 


Slovenské stavebníctvo je bohaté na domy, ktoré dokážu upútať hneď na prvý pohľad. Medzi objekty s týmto prívlastkom musíme nepochybne zaradiť aj jeden štýlový dom z Borinky, ktorý ponúka nadštandard v oblasti súčasnej architektúry. Dedinka s polohou blízko hlavného mesta ponúka viacero zaujímavých domov, no tento dáva najavo svoju jedinečnosť a popri ďalších nehnuteľnostiach v lokalite dosť vyniká.


Pre priaznivcov modernej architektúry

 

Majiteľ prezentovaného objektu musí byť veľký priaznivec modernej architektúry, pretože jeho dom je postavený v duchu moderny a inovatívneho vzhľadu, ktorý dýcha futurizmom. Nápad postaviť výnimočný dom v Borinke vznikol dávnejšie a k splneniu tohto cieľa bol prizvaný aj známy architekt Pavel Kosnáč, ktorého práca je zárukou originality. Zámer sa podaril a v bratislavskom regióne tak nájdeme ďalší unikátny objekt, ktorý patrí medzi najlepšie stavby tohto typu.

Zdroj: newsroom.cz.prefa.com


Hlavnú úlohu hrá dizajn


Najoslňujúcejší na celom dome je samotný dizajn, ktorý má schopnosť pritiahnuť pozornosť svojou jedinečnosťou. Jeho základ spočíva v aplikovaní nezvyčajnej fasády, ktorá pozostáva z hliníkových veľkoplošných panelov. Tie okrem schopnosti vytvoriť pekný estetický dojem  ponúkajú skvelé kvalitatívne vlastnosti s vysokou odolnosťou voči vonkajším vplyvom. Na vrchole domu sa pýši pohľadná strešná krytina v antracitovom odtieni a nezabúdajme ani na veľké okná s celkovou sklenou plochou 170 m2, ktoré zabezpečujú dobrú priehľadnosť.   

Zdroj: newsroom.cz.prefa.com


Ďalšie zaujímavosti o budove :

 

–        celková plocha objektu je 470 m2, pričom výmera strechy dosiahla 230 m2

–        farebná vizáž domu pozostáva z kombinácie bielej, tmavošedej a antracitovej

–        súčasťou konštrukčného prevedenia sú dimenzované okná rôznych veľkostí

–        dizajn spestrujú aj nepravidelne tvarované zlomy na fasádnych paneloch

–        zlomy fasády dokážu pri dopade slnečného svetla opticky meniť svoj tvar

Zdroj: newsroom.cz.prefa.com


Futuristický dom v Borinke spĺňa všetky predpoklady pre komfortné bývanie v modernom objekte. Ideálna kombinácia tvaru, farieb a použitých materiálov nám ukázala, že architekti majú stále čo ponúknuť a dôkazom je aj táto práca Pavla Kosnáča. Výsledné dielo môže byť dobrou inšpiráciou pre ďalších tvorcov projektov a my Vás budeme samozrejme informovať o zaujímavých nehnuteľnostiach, ktoré na Slovensku vyrastú.  


Text : Róbert Bosák

Foto : newsroom.cz.prefa.com