Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Má zmäkčovač vody v domácnosti vplyv na kvalitu našej pokožky?

Napísal admin, 30.08.2016

Máte už plné zuby usadenín po saponátoch na vašich riadoch a sklenených pohároch? Usadenín na obkladačkách, toaletách a vodovodných batériách? Je váš šampón minutý už oveľa skôr než kondicionér? Je vaša bielizeň po praní menej svieža a čistá? Ak sú vám tieto problémy povedomé, tak možno nastal čas pozrieť sa po úprave vody a možno aj po novom zmäkčovači vody. Úlohou zariadenia je totiž znížiť tvrdosť vody, čím sa zjednodušia činnosti ako je sprchovanie, pranie a umývanie riadu.

Zmäkčovač nie len, že umožní aby bola vaša pokožka na dotyk jemnejšia a hebkejšia, ale zredukuje aj nánosy vodných usadenín vo vašich rozvodoch vody, príslušenstve a domácich spotrebičoch. To umožní vašim spotrebičom pracovať úspornejšie a zredukuje to vo vašej kúpeľni fľaky od zaschnutého vodného kameňa a taktiež sa stratia pachy po zaschnutých mineráloch. Pri výbere je potrebné aby ste vedeli približnú ročnú spotrebu vody a pamätali na to, že pre inštaláciu zmäkčovača je potrebný prívod el. energie / zásuvka / a možnosť pripojenia na odpad, čo je potrebné pre regeneráciu zmäkčovača a vypustenie zachyteného vodného kameňa. Táto funkcia prebieha úplne automaticky. Údržba je potom potrebná len zriedka, nakoľko zmäkčovače vody si vyžadujú len príležitostnú starostlivosť a zvyčajne vydržia pracovať po mnoho rokov. Pre správnu funkciu je treba dbať aby mal počas prevádzky dostatok soli potrebnej na regeneráciu.

Zmäkčovač vody do domu a úžasný vzhľad
Odborníci tvrdia: "Mäkká voda je jemná, skrášľujúca a obohacujúca." Výsledky badať na jemnejšej a čistejšej pokožke a na hodvábnejších, menej zamotaných vlasoch. Tvrdá voda obsahuje veľké množstvo horčíka, vápnika a ďalších minerálov. Umývanie vlasov tvrdou vodou ich zanecháva ochabnuté a bez života, nakoľko v nich zachytáva baktérie a upcháva póry, čo vo vlasoch spôsobuje svrbenie, praskanie a ich vysúšanie. Tvrdá voda zabraňuje peneniu mydla a šampónu a sťažuje oplachovanie. Vodný zmäkčovač tieto problémy odbúrava, lebo z vody odstraňuje tvrdosť.

Zaplaťte teraz a neskôr ušetríte
Vodný zmäkčovač nie len, že vašim vlasom a pokožke vráti prirodzený lesk a štruktúru, ale ušetrí vám aj peniaze, lebo už nebudete potrebovať také množstvá produktov ako sú mydlá, šampóny, kondicionéri, vody na čistenie pleti, prášky na pranie a saponáty na čistenie riadu. Prvotná investícia a montáž má vyššie vstupné náklady začínajúc od 590 € a za montáž do 200 €. Cenu viete ovplyvniť správnym výberom a modelom a to tým, že si vyberiete taký, čo má nízke náklady na spotrebu soli na jednu regeneráciu a spotrebu vody na túto regeneráciu.

Tipy pri kúpe zmäkčovača vody
Hoci všetky zmäkčovače vody používajú pri svojej práci proces, ktorý pri regenerácii zmiešava vodu so soľou, tak ak chcete pre váš domov kúpiť ten najlepší model je potrebné urobiť porovnanie. Ako sme už spomenuli zmäkčovače vody vyžadujú od užívateľa len minimálnu námahu, tak pre to je dobré hľadať modely s nízkou spotrebou vody a soli na dlhodobé zníženie nákladov. Taktiež je dôležité porovnať účinnosť jednotlivých modelov. Firma Marlus Group navrhuje aby ste sa pri výbere pýtali nasledovné otázky:

1. Aká je spotreba vody pri jednom cykle regenerácie?

2. Koľko soli sa použije pri jednej regenerácii?

3. Koľko trvá jedna regenerácia?

4. Ako často sa bude dané zariadenie regenerovať?

5. O koľko stupňov sa zníži tvrdosť vody za jednu regeneráciu?

6. Koľko budem za rok potrebovať balení soli?

Dôsledné porozumenie týchto poznatkov vám pomôže pri rozhodovaní sa, ktorý vodný zmäkčovač bude pre vás a vašu rodinu ten najlepší. Ak vám firma poskytne na vaše otázky len chabú odpoveď, tak účinnosť ich produktov bude pravdepodobne nedostačujúca.

Vodné zmäkčovače a vaše zdravie
Vodné zmäkčovače nie sú navrhnuté aby z vody odstraňovali mikrobiologické nečistoty, baktérie, dusičnany, ktoré spôsobujú choroby, ale na odstránenie tvrdosti z vody. Rovnako by mali byť používané len na ošetrenie čistej pitnej vody, ktorej pitie sa považuje za bezpečné. No zapamätajte si, že voda je základom nášho života. Ak si urobíte prieskum a zaplatíte vstupné náklady, tak vám to nie len, že vylepší vašu vodu, ale môže to pomôcť aj vášmu zdraviu!

Zdroj: www.marlus.sk