Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Luxusný zámok z New Jersey za 48 miliónov dolárov

Napísal Róbert Bosák, 13.08.2018

Niečo pre aristokratov. Alebo aspoň pre tých, ktorí chcú žiť v honosnom sídle, v ktorom sa budú môcť cítiť ako páni. V americkej ponuke luxusných nehnuteľností sa totiž zjavil „zámok“ za niekoľko miliónov.

Zdroj: www.thesteepletimes.com 


Za predajom luxusného sídla, ktoré niektorí označujú aj ako „americké Versailles,“ stojí Ilija Pavlovič. Bulharský rodák, ktorý úspešne vedie realitnú spoločnosť, sa rozhodol zbaviť tohto priam zámockého komplexu a pred niekoľkými dňami ho oficiálne pridal do realitnej ponuky. Vila, akých v New Jersey veľa nenájdeme, tak otvára brány záujemcom, ktorí sa za ňu neboja utratiť hoci aj 48 miliónov dolárov.

Zdroj: www.6sqft.com 


Rustikálny klenot amerického trhu

 

Súkromný zámok nestratil nič zo svojej príťažlivosti ani po viac ako 100 rokoch od svojho vybudovania. Dodnes sa z obrovského pozemku pozerá na okolitú zástavbu mesta Mahwah, v ktorom ako unikátny architektonický klenot hrdo vyčnieva zvonku aj zvnútra. Vlastný park s fontánou a nádvorím totiž dopĺňa magická atmosféra rustikálneho interiéru plného dreva, hebkých textílií a množstva jedinečných dekorácií.

Zdroj: www.6sqft.com 


Prepych na každom metri štvorcovom

 

Astronomická cena za sídlo z roku 1907, v akom by sa nehanbili žiť ani najbohatší šľachtici, je odrazom všadeprítomného luxusu. Každú z miestností a v nej každý jeden meter štvorcový vypĺňajú vzácne materiály a drahé interiérové doplnky. Nechýbajú tu ani hodnotné umelecké diela či unikátne zberateľské artefakty z oblasti hudby. Tým najcennejším bude určite vyše 13 metrov vysoký vyrezávaný organ.

Zdroj: www.6sqft.com 


Nechýba komfort a špeciálna výbava

 

Noví majitelia si nebudú užívať len dostatok súkromia v tradične zariadených miestnostiach, ale aj komfort, o ktorý sa postará špeciálna výbava rezidencie. K tej patrí napríklad vnútorný bazén, domáce kino alebo 2 nadštandardne vybavené kuchyne. Žiadny z moderných doplnkov však nekazí typickú dobovú atmosféru, ktorá je prítomná v halách, spálňach aj spoločenských miestnostiach.

Zdroj: www.thestar.com 


5 čísel o Pavlovičovej rezidencii na záver:

 

- I. Pavlovič dal pred 10 rokmi za objekt 8,8 mil. USD

- celková výmera rezidencie dosahuje až 4 645 m2

- okolitý pozemok sa rozprestiera na ploche 5 hektárov

- nový majiteľ zámku bude mať k dispozícii 58 miestností

- hostia a návštevy sa budú môcť ubytovať v 21 spálňach

 

Text: Róbert Bosák

Foto: www.thesteepletimes.com, www.6sqft.com, www.thestar.com