Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Luxusné kancelárske priestory na skok od centra mesta hľadajú nového majiteľa

Napísal PR článok, 08.02.2024

V súčasnom dynamickom svete podnikania, kde prvý dojem z hľadiska firemného imidžu zohráva kľúčovú úlohu, je nevyhnutné, aby pracovné prostredie odrážalo vysoké štandardy a vytváralo dojem profesionality a reprezentatívnosti. Projekt Glória sa stavia ako odpoveď na túto potrebu a ponúka exkluzívne luxusné kancelárie, ktoré nesú značku sofistikovanosti a elegancie.



Zdroj: Fedors Group

Kancelárske priestory v projekte Glória spĺňajú kritériá luxusného pracovného prostredia, ktoré neponúka len miesto na prácu, ale aj priestor na budovanie obchodných vzťahov a prezentáciu firemného imidžu. Priestory sú ideálnym riešením pre spoločnosti, ktoré dávajú prednosť súkromným priestorom pred rušnými business centrami a administratívnymi budovami. 

Reprezentatívny priestor s kompletným vybavením


Priestory dokážu dohromady pokryť kapacitu približne 50 zamestnancov, vďaka čomu ponúknu dostatočne veľké priestory pre komfortné pracovné prostredie.  Nachádza sa tu komplex priestorov, ktorý zahŕňa jednu veľkú zasadačku, ideálnu pre formálne podnikové stretnutia a prezentácie, a tri menšie kancelárie vytvorené pre stretnutia v menších skupinách alebo určené pre online meetingy. Samostatná hlavná kancelária vedenia disponuje neformálnou zasadačkou, vytvárajúca príjemné a efektívne prostredie pre výkonné rozhodovanie. Celkový dizajn zahŕňa aj ďalších 6 kancelárií, ktoré sú určené pre jednotlivé pracovné tímy a manažment.

Zdroj: Fedors Group

Kompletné vybavenie poskytuje modernú kuchyňu, reprezentatívnu zasadačku a krásnu recepciu. Priestory disponujú oddelenými pánskymi a dámskymi toaletami, serverovňou, samostatným skladom a štýlovou terasou, ktorá poskytuje príjemné prostredie na oddych a relax.

Zdroj: Fedors Group

Skvelá dostupnosť s potrebnými službami v okolí

Kancelárske priestory sa nachádzajú neďaleko zastávky Slovanet, či centrálneho trhoviska na Miletičovej. Lokalita ponúka nielen vynikajúcu dostupnosť mestskej hromadnej dopravy, ale aj vlastné parkovacie miesta, ktoré umožňujú jednoduchý prístup do pracovného prostredia aj pre tých, ktorí preferujú individuálnu dopravu.

Zdroj: Fedors Group

V prípade, že vaša spoločnosť aktuálne hľadá nové kancelárske priestory na predaj alebo prenájom, projekt Glória predstavuje vynikajúcu príležitosť pre rozvoj vášho podnikania. Luxusné kancelárske priestory v tomto projekte poskytujú špičkové riešenie pre firmy, ktoré si cenia kvalitu, profesionálny prístup a exkluzivitu. Predaj projektu zabezpečuje realitná kancelária Fedors Group, ktorá vám pomôže s ďalšími krokmi k získaniu vašich nových pracovných priestorov.