Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Letný seriál o dovolenkových hitoch (8. časť) – Divoká Namíbia z vraku lode

Napísal Róbert Bosák, 09.09.2018

Púštnych rezortov, v ktorých je radosť dovolenkovať, až tak veľa v Afrike nenájdeme. Dobrodruhovia a milovníci netradičných prázdninových zážitkov tak otvorenie nového hotela na pobreží slnečnej Namíbie určite vítajú.

Zdroj: www.expedia.co.in 


Tí, ktorí snívajú o stroskotaní lode a o živote na opustenom ostrove, si môžu skúsiť modelovú situáciu takéhoto príbehu v Namíbii. Práve na pobreží tejto malebnej juhoafrickej krajiny totiž vyrástol unikátny dovolenkový komplex, ktorý hosťom ponúka príležitosť stráviť dovolenku tým najoriginálnejším spôsobom.

Zdroj: shipwrecklodge.com.na 


Dovolenka vo vraku lode

 

Za nápadom netypického hotela stojí architekt Denzel Bezuidenhout. Práve jeho kreatívny duch a nekonečná fantázia sa podieľajú na tom, že návštevníci pobrežia juhoafrickej Namíbie si môžu užiť pobyt v jedinečnom rezorte. Shipwreck Lodge, ako je nový prázdninový dom pomenovaný, im totiž ponúka trochu iný pohľad na to, ako sa dá vychutnávať divoká africká krajina priamo z vraku lode, aj keď nie z toho skutočného.

Zdroj: www.plainmagazine.com 


Krb, hviezdy, šum oceánu

 

Obraz vraku staršej drevenej lode poslúžil spomínanému architektovi ako dokonalá inšpirácia na vytvorenie tohto netradičného návrhu. Vzhľadom na to, že priamo spoza veľkých okien je vidieť na šíri oceán, po ktorom sa plavia desiatky lodí denne, rezort pôsobí tematicky a pri troche fantázie sa môžete cítiť ako vo skutočnom vraku. Takto sa aspoň nebudete zaoberať starosťami a ostane vám čas na posedenie pri krbe a pozorovanie oblohy posiatej hviezdami.

Zdroj: www.wotif.com 


Za nocľah zopár stoviek

 

Zážitok, akým je pobyt v takomto vraku, nie je nič pre lakomých. Majiteľ rezortu totiž pýta za jednu noc viac ako 400 libier na osobu pri obsadení 2-izbového apartmánu. Dovolenkári, ktorí si chcú užívať Namíbiu z vraku lode single, si ešte budú musieť takých 100 až 150 libier priplatiť. V cene by však malo byť zahrnutých niekoľko ďalších benefitov, prípadne zliav na plavby loďou či iné atrakcie.

Zdroj: www.afristay.com 


Mowe Bay v Skeleton Coast Park, obľúbená dovolenková lokalita na jednej z najkrajších častí pobrežia v Namíbii, má pre záujemcov o pobyt v tejto destinácii o jednu skvelú možnosť ubytovania viac. Aj keď mnohé z tamojších rezortov sú unikátom miestnej architektúry, tento rezort umožňuje nazbierať úplne iné zážitky, na ktoré sa tak ľahko nezabúda.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.shipwrecklodge.com.na, www.afristay.com

Foto: www.myguidenamibia.com, www.expedia.co.in, shipwrecklodge.com.na, www.plainmagazine.com, www.wotif.com, www.afristay.com