Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Kráľovské bývanie za desiatky miliónov

Napísal Róbert Bosák, 06.12.2015

Čo môžeme čakať od najdrahšej nehnuteľnosti v USA? Bude to nejaký luxusný zámok, priestranný ranč alebo hacienda na latinskoamerický spôsob? Odpoveďou je netradičný floridský palác postavený v štýle Versailles.  


Luxusné rezidencie s cenou rátanou v desiatkach miliónov dolárov nájdeme v rôznych kútoch USA. V závislosti od viacerých faktorov realitného trhu sa ich cena neustále pohybuje, takže rebríček najdrahších amerických nehnuteľností sa pravidelne mení. Aktuálny líder však stojí v milionárskej rezidenčnej lokalite v Hillsboro Beach na slnečnej Floride a ide o Kráľovský palác, originálne pomenovaný Le Palais Royal.

Zdroj: www.businessinsider.com 


Údajne najdrahší objekt v USA

 

Kráľovské sídlo bude mať aj kráľovskú trhovú hodnotu, čo v tomto prípade platí bezpochyby. Aj preto sa luxusná rezidencia z Floridy zaradila na popredné miesto v zozname najdrahších domácich nehnuteľností a s celkovou predajnou cenou vyčíslenou na 159 miliónov dolárov ho jednoznačne ovládla. Vybavenie objektu je predsa len na úplnej inej úrovni, na akú sú bežní smrteľníci zvyknutí, pretože vlastné vodopády motokárová dráha sa doma často nevidia. Za zmienku určite stojí vstupná brána zo zlata a mramorové schodisko za vyše 2 milióny dolárov, ktoré potvrdzujú maximálny luxus.

Zdroj: www.onyxhype.com

 

Bývanie pre kráľov

 

Už z názvu nám jasne vyplýva, že v prípade Le Palais Royal pôjde o bývanie v skutočnom kráľovskom štýle. Niet sa čomu čudovať, pretože vila aj s okolitým pozemkom spĺňa všetky predpoklady pre maximálny luxus. Za peniaze, ktoré treba na kúpu tohto objektu minúť, ani nič iné netreba čakať, takže rezidencia musí byť priam aristokratickým miestom určeným pre život v bavlnke.

Zdroj: www.935hillsboromile.com

 

Americký Versailles na moderný spôsob

 

Pri pohľade na Kráľovský palác si môžeme všimnúť istú podobnosť s parížskym Versailles. Nejde o žiadnu náhodu, pretože táto podobnosť bola cieleným zámerom architektov, ktorí chceli v USA postaviť niečo jedinečné. Inšpirácia slávnym parížskym zámkom im prišla vhod, takže Florida je dnes miestom prestížneho sídla, ktoré dokonale imituje krásu zámku Versailles.  

Zdroj: www.palmbeachpost.com

 

Podľa nedávnych informácií na internete bol Kráľovský palác ešte donedávna voľný a jedna nemenovaná realitná kancelária mu stále hľadala majiteľa. Ten musí byť hlavne dosť bohatý, pretože pýtaná čiastka môže miestami dosť zarážať. Aj investori do luxusných nehnuteľností v Dubaji by sa poriadne potrápili pri predávaní objektu s takouto cenou. História amerického realitného trhu však viackrát ukázala, že núdza o kúpa najdrahších sídel v tejto krajine nikdy nebola.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : cafeland.vn, businessinsider.com, onyxhype.com, 935hillsboromile.com, palmbeachpost.com